30 juni 2006

Lycka

Åh, ibland ler lyckan lite smått mot en. Som härom dagen, när jag var på väg hem från Axessakuten och skulle köpa hostmedicin på Apoteket. De hade en miljard människor där och hade satt upp en lapp som förkunnade att de hade cirka en timmes väntetid. Outhärdligt vilken dag som helst, men extra hemskt när man är sjuk. Jag tog modfälld en kölapp. Den visade 469. På skyltarna stod det 387. Jag tittade glasartat ned på kölappasmaskinen, och såg att i papperskorgen rakt under den, låg en kölapp med nummer 389. Helt sjukt vad glad man kan bli för sånt.

Men det var inte det jag skulle skriva om egentligen. För flera månader sedan fanns det en otroligt fin sjal på Åhléns, som jag förälskade mig i och gick och såg på hur många gånger som helst, men jag var först snål och sedan fattig, och plötsligt en dag fanns den inte kvar. Den fanns i andra färger, så jag kunde inte släppa den helt ändå, och grämde mig så varje gång jag var på någon Åhlénsbutik.
Men så idag, när jag var inne för att köpa ett nagellack och en sminkborste, så fanns den där igen, i all sin prakt! Jag snappade åt mig en som inte så många fingrat på och gick saligt och köpte den. Jag vet att det är värsta tant/zigenarsjalen, men jag blev kär i den, jag kan inte förklara mig, it was meant to be! KERLEK!


Hittade även ett fint träarmband med 75% rabatt på Kicks. 22.50:- är ett helt okej pris. Jag visste inte ens att det fanns Kicks här på torget.
Kicks är i sig en affär som liksom inte finns för mig, ungefär som MQ - de finns överallt men man går bara förbi dem, deras sortiment intresserar mig inte, och MQ är dessutom alldeles för dyrt. Bik Bok var också sånt förut, tills jag hittade min röda och vitprickiga klänning, följt av ett jättefint kattmönstrat linne i brunt och rosa, samt mina absoluta favoritjeans (på halva priset dessutom). Nu får jag väl ge Kicks lite mer chanser helt enkelt också då.


Jag har fortfarande feber och är nääästan frisk, men det vill inte ge sig helt. Jag som aldrig har feber har nu haft det i fem dagar i sträck. Boring! Tur att jag får lite gjort hemma som inte är för ansträngade i varje fall.

7 Åsikter

Blogger anna:

sånt med nr-lappen är ju helt fantastiskt när det händer! små saker är inte alltid småsaker ;)

20:16  
Blogger myra:

Den där klänningen du pratade om från bikbok, är det möjligen en halterneckvariant med ganska djup skärning fram?

15:10  
Blogger Anna Nio:

Anna: Det är de små sakerna som kan bygga ett liv fullt av glädje. :)

Maria: Jomen! Den är toppsnäckesnygg och fanns även i svart och grönt har jag för mig. :D Trehundra baloobas eller nåt liknande bra pris också. Har du en likadan? :D

15:17  
Blogger andrea:

jag håller helt med om att inte förstå vissa affärer. MQ har jag nog i stort sett aldrig varit inne på. Kicks har jag varit någorlunda kompis med pga att de hade min hårfärg förr i tiden till resonabelt pris. men annars - icke!
Bik Bok var jag inne på för första gången häromdagen. jag blev inte super impad, men hittade snygga jeans faktiskt. om du säger att du hittat dina Favs Forever där så kanske jag borde hålla mer uppsikt på deras jeans..

16:32  
Blogger carcerii:

Nu har jag hittat hit igen och kunde inte låta bli att le i min ensamhet när jag läste det här inlägget. För vad såg jag på Anna ikväll? Jo, både nämnda klänning, sjal och armband! :D :D

00:58  
Blogger carcerii:

Förövrigt måste jag upprätta MQ:s rykte! De har jättesnygga kläder under märket ZOUL. Har en hel del därifrån.
Och kvajen vi pratade om ikväll var ju också MQ :]

00:59  
Blogger Anna Nio:

Madde: Ahaaa, där ser man! Jo, jag har nog sett en del fint där ibland jag med, men det är alldeles för dyrt för min pluska. :(

Haha, jag är så trist och förutsägbar! :D

21:01  

Skicka en kommentar

<< Home