19 juni 2006

Första dagen på jobbet:


Stekhett väder, man kokar så fort man sitter i en bil, buss eller spårvagn. Skönt med fysiskt arbete då! *pöl*
Buss 50 behagar inte dyka upp, så jag står en hel kvart i en ohemul arla morgon i onödan och väntar. Missar förstås alla anslutande förbindelser och kommer femton-tjugo minuter för sent.
Jag utlöser ett sjukt skrikigt Securitaslarm av misstag på stället vi städar.
Personalchefen meddelar att de inte kan betala ut löner i förskott, och att lönerna betalas ut nästföljande månad, den femtonde. Det betyder i grova drag att jag (utöver att jag inte har några pengar alls redan nu) kommer ha fem tusen att leva på i juli, fem tusen i augusti, och skitmycket pengar i september och oktober. I princip kommer jag alltså att uppnå personlig konkurs under sommaren, då jag jobbar heltid för att jag behöver inkomsten, och ha mycket pengar i höst då jag troligen inte behöver dem. Värt. Soc, anyone? :P
Har hört "Hips don't lie" minst tre gånger och även fått höra "Boten Anna" på skvalradio. Otroligt att ett uselt internetskämt kan gå så långt. Förstår vanliga människor ens vad bot och banna betyder? Retardo.
Vi råkar putsa speglar med grovrent istället för fönsterputs, vilket ger ett ytterst flammigt resultat. Varför ser flaskorna exakt likadana ut? Osmart.
Avdelningschefen tvingar oss att ta en timmes lunch, fast vi ätit klart på 20 minuter och hellre går hem tidigare än sitter på kontoret och fiser. Byråkrati!

Ja, så kul kan man ha det mellan 06 och 16 på en och samma dag! :O

3 Åsikter

Blogger Anna Nio:

Ålen: Ja, marginellt bättre blev det i alla fall. Tack babes. :)

Elin: Hm, ja, fast det jag vill ha mest och behöver kostar ju så väldigt mycket: möbler, tapeter, köksgeråd, resa bort... Och när pengarna väl kommer så kommer de behövas till nåt tråkigt, som vanligt. Så det funkar nog inte för mig, fast det är en bra idé. :)

16:12  
Blogger Sea-swallow-me:

Förresten, vilken låt är boten anna? Jag fattar inte

21:55  
Blogger Anna Nio:

Den heter "Boten Anna", med Basshunter. Slå på vilken musikradiostation som helst så hör du den nog ganska snart. Hiskelig techno med barnramsetext ungefär, som handlar om en bot som heter Anna, more or less.

19:15  

Skicka en kommentar

<< Home