18 juni 2006

KLTR


Nu har Martin och Emelie åkt hem, tråkigt men sant. :( Det har varit helnajs att ha dem här, och de har varit extremt frikostiga mot fattiga mig, så att jag kunnat följa med dem ut och äta, gå på Liseberg och så vidare. Hedersknyfflar, helt enkelt!

Igår fick jag, Johan och vår inneboende följa med dem ut till Aspen (nej, inte Colorado, i Lerum) och prova på att klättra. Jag var ganska skeptisk först, måste jag erkänna. Jag har haft svårt att se tjusningen i klättrande och bara tänkt att det måste bli så enformigt efter ett tag. Det sistnämnda vet jag fortfarande inte om det stämmer eller ej förvisso, men jag tyckte verkligen om klättringen! På bilden ser ni mig, fastklamrad som en liten apa, högt uppe på en klippa. :D Emelie tittar på, och Martin säkrar med repet på marken. Både min man och jag fick blodad tand, och ska helt klart prova på inomhusklättring själva här i Göteborg. :)

Och jävlar vad jag var svag i benen efter det där, och jävlar vad jag har ont i armarna idag, whew! :D

4 Åsikter

Anonymous Anonym:

Jag och Mia har också funderat på att börja klättra...fast antagligen kostar det en massa pengar som allt annat...:(

19:47  
Blogger Anna Nio:

Jo, om man ska köpa utrustningen kostar det ju en del, men sen håller ju grejerna ett tag också. Och att klättra på utomhusleder är i varje fall gratis, och klätterhall verkar inte så fasligt dyrt i jämförelse med gym eller annat.

Enligt våra klättergurus kostade skor runt en tusenlapp, sele 500, rep minst tusen och sen tillkommer en massa hakar (och hyskor höll jag på att säga) och dylikt, så visst, det blir dyrt att köpa sakerna första gången i varje fall. Vi kommer hyra tills vi vet om vi vill klättra ofta i alla fall. :)

20:31  
Anonymous Anonym:

Vad kostar det att hyra då?

06:03  
Blogger Anna Nio:

Det vet jag inte än, det är inte särskilt tydligt utmärkt på klätterställena i Göteborgs hemsidor. Jag får återkomma med info!

18:43  

Skicka en kommentar

<< Home