07 juni 2006

A tale of two blogs


Det här är post 242, kan inte låta bli att uppmärksamma det. Jag är som Pavlovs hundar fortfarande, eeejit. :D

Jag har funderat ett tag på att göra en novellblogg, eller vad man ska kunna kalla det. Jag blir ofta så oerhört sugen på att skriva om nånting som inte har med mig att göra, att skriva om känslor som jag inte har, om liv som jag inte lever. Jag vill skriva om känslor jag har känt men inte har nu, om känslor jag drömmer om och om karaktärer jag mött eller bara drömt ihop. Bland annat. Jag gillar att skriva skönlitterära texter, men jag har aldrig nånsin skrivit nånting längre än kanske fem A4 max.

Alltså funderar jag på om man skulle starta en skönlitterär blogg med små historier på, så att jag får ut skrivklådan ur hjärnan. Men samtidigt vill jag gärna läsa vad andra skriver också - är det nån annan som hyser en spirande skrivardröm som kunde tänkas vara intresserad av att vara med och skriva månntro? Och, more importantly, är det nån som är intresserad av att läsa mina korta fiction-historier över huvud taget?

2 Åsikter

Blogger andrea:

jag tycker du ska fräsa igång om det är ngt du vill göra. sen om folk läser varje dag elelr itne spelar väl egentligen mindre roll, det är en kreativ outlet som nog säkert är jävligt nyttigt (HAR MAN BARA TRÅKIG VARDAG DÖR MAN I FÖRTID, YOU SAID SO). & visar det sig att du är grym så kanske du blir upptäckt eller kan skicka in dina noveller ngnstans. men det kanske är lite tidig spekulation just nu. ;) oavsett är ju blogar IT just nu, så why not.

01:29  
Blogger Anna Nio:

Ptja, jag är känslig för respons - utan respons, fast man vet att folk läser, så känns det hemskt, som ett tyst ogillande liksom. Bara det faktum att det är en enda person (that's you!) som svarat på det här inlägget rörande en novellblog är i princip tillräckligt för att jag ska dra öronen åt mig med hela projektet. :/

12:10  

Skicka en kommentar

<< Home