03 september 2006

Lycka

Lycka är att festa till 04 men ändå inte vara bakis idag. Visst är jag seg, men mest av allt är jag otroligt öm i kroppen. Detta beror på allt galet Twister-spelande samt brottningsmatchen med Odd Job (Ålen) på köksgolvet igår. :D Det visar sig att jag har talang i Twister i varje fall, härligt att ha funnit sitt kall här i livet. :D Jag har i vilket fall som helst inte ens huvudvärk idag, it's good to be Wolverine, självläkande is DA BOMB!

Lycka är också att sitta i morgonrock och tofflor och slöa, äta chips och godis och dricka cola, medan TV3 kör repriser av ANTM 4 hela förmiddagen. Lycka är att vara vid såpass god vigör att man orkar städa undan, gå ut med glaset till återvinningen, knalla vidare tll videobutiken och köpa två påsar chips, samt laga ordentlig mat till både mig själv och min man. Middag klockan 14 kändes värt, frukost var liksom inte på tapeten ens. :D

Lite mindre lycka är att trots att vi igår bjöd på tre påsar chips, en påse salta snacks, jordnötter, honungsrostade nötter och ännu lite mer jordnötter, så var det nån som tyckte sig ha rätten att gräva i våra skåp, samt öppna och äta upp en halv påse av de enda chipsen vi hade underlåtit att bjucka på eftersom vi ville ha dem för vår egen räkning idag (eftersom vi inte trodde att nån skulle orka gå och handla nånting dagen efter). Så tack så jävla mycket för den, vilken snylt-apa det nu var som inte kunde tygla sig.

Men annars var det en dunderkul fest, tack till alla som kom. :)

4 Åsikter

Blogger Sea-swallow-me:

Tack själv! Jag hade jättetrevligt och jag var inte den som åt upp några chips.

23:12  
Blogger Anna Nio:

Hahaha, bra där! Johan har haft den fina Nudiekoftan på sig hela dagen idag och gillar den skarpt (och det gör jag med). :)

23:40  
Blogger Christo:

Tack för kalaset.
Och; chips happen, som man brukar säga... :D

16:56  
Blogger Anna Nio:

Hahaha. :D

00:29  

Skicka en kommentar

<< Home