22 augusti 2006

The look

Såhär såg jag ut ikväll, i mitt senaste Myrornafynd - en turkos frasande cocktailklänning med silverbrokadblommönster. Sitter som en smäck, måste vara någon med exakt, exakt likadan figur som jag som ägt den förut. Uncanny! Extra charmigt är att den är tillverkad "in the British colony of Hong Kong". :)



Önskar jag hade en riktig digitalkamera, mobilen är verkligen inget vidare för att återge kläder, frisyrer, eller för den delen, nånting alls utan att det ser oskarpt och grumligt och lungsjukt ut. Nåja. Ni får helt enkelt föreställa er frasandet och färgerna (as I know you surely will). :D

2 Åsikter

Blogger myra:

Den verkar vara sååå fin. Du har då tur med dina myrornafynd du. Sedan gillar jag den där klänningen du haft med ngt slags fyrkantsmönster, supertjusig! Är den också ett myrornafynd?

07:46  
Blogger Anna Nio:

Åh, tack gumman. :> Den gröna? Både ja och nej, den är från UFF har jafg för mig, men jag har sytt om den helt, från början var den ett A-linjeformat tält. :D Men jag älskar färgerna och mönstret i den jag med. Det var verkligen bätre förr, i fråga om kvalitet och stil i varje fall, men inte komfort, hehe.

11:14  

Skicka en kommentar

<< Home