04 oktober 2005

Boklycka

Ja, nu sitter hyllorna där de ska! Min man rose to the occation och stepped up to the plate - han köpte en ny borr. Han lånade pengar av sin far och han köpte en ny borr. Det är fantastiskt vilken skillnad det gjorde. Första hyllan och hålen till nummer två tog säkert en 45 minuter att få till, och så fick han slita som ett svettigt pungdjur, men med den nya borren så gick resten på en kvart eller nåt :D Han sa att han liksom bara behövde hålla den rak så gick det som smort, rakt igenom betongen. Tack, Clas Ohlson. Tack SF, tack biomaten. Thank you Thorn.

Apropå Clas Ohlson så var jag där med Xtian för någon vecka sen, gjorde ärenden på stan och strosade i butiker och sånt. När vi stod i kassan så hade vi diskuterat VHS-band alldeles innan och så säger Xtian; "Jag tänkte bara spara mina ninjafilmer, men resten av banden kan du få om du vill, som inspelningsband", varpå tanten före oss i kön verkligen vänder sig om helt skrämt och stirrar skärrat på honom :D Sen vänder hon sig tillbaka och försöker låtsats som inget, och vi börjar så klart fnittra. Det kan ju inte hjälpas, när man träffar ninjarädda kärringar på hantverksaffären, haha. Xtian sa att hennes familj kanske hade mördats av ninjas när hon var barn. Man vet ju aldrig :D

För övrigt så är jag utled på herr Larsson i Lund, och så tycker jag att han är dum i huvudet som micrar sin sallad. Hur äckligt borde inte det bli? Gud.

Och jag vill ha den här kristallkronan, den är helt underbar, och så heter den Tingeling. Min man är inte såld, men jag ska långsamt bearbeta honom att vilja ha den, precis som jag ska göra med spetsgardinerna som jag vill ha i köket. Kvinnlig list, kallas det.

1 Åsikter

Anonymous Anonym:

Hahaha, så hon hade något enormt mycket emot ninjafilmer altså? Sicken en! :D Undrar om man automatiskt blir tokig och pryd när man blir tantilara? Jag bävar en smula i så fall.

11:52  

Skicka en kommentar

<< Home