25 januari 2006

Brokeback Mountain

Igår fick jag mina hett efterlängtade CSN-pengar, så då firade jag mig själv genom att ÄNTLIGEN köpa en locktång, något jag väntat rent ofantligt länge på att ha råd med. 350 kronor låter kanske inte oöverstigligt, but it is damnit!

Hur som haver så köpte jag även en finstickad svart-vitrandig tröja för 98 spänn och en abstrakt mönstrad topp som jag fick till mindre än halva priset (= en hundring). Nån gång ska även jag ha flax, tydligen.
Eftersom jag drog mitt H&M Club-kort kunde jag få gratis biobiljetter till en förhandsvisning samma kväll, en biljett per hundralapp. Det visade sig gälla "Brokeback Mountain", som jag ändå fått intrycket av att den skulle kunna vara bra, och gratis bio är ju alltid gott, så jag tog biljetterna och fick med mig min man.

Lyckans ostar är vi, ty filmen var riktigt riktigt välgjord. Sjukt vackra miljöer, elegant foto, väldigt enkel men ändå ruskigt komplicerad historia, och jävligt välspelat av Jake Gyllenhaal och Heath Ledger. Den förstnämnde hade jag inte trott nåt annat om, men Heath Ledger förvånade mig stort. Jag blir alltid så töntigt glad när nån tonårsstjärna eller TV-skådis lyckas bryta sig fri och bevisar att han/hon verkligen KAN agera. Joy to the world.

Se "Brokeback Mountain", vi älskade den. :)

Etiketter:

1 Åsikter

Anonymous Anonym:

Åh, så bra! Mina ögon vattnades också lite, men inga äkta tårar föll, tror det berodde lite på att delar av publiken verkade mycket ointresserade och otacksamma. Synglar och glin! Kärlek mellan män är så vackert.

22:11  

Skicka en kommentar

<< Home