08 maj 2006

Bad moon rising

Jag tycker som sagt att det är skönt att musiksmaken fortsätter röra på sig, trots att man inte är en hungrig tonåring längre, men ibland blir jag lite fundersam.
Jag sitter just nu och lyssnar på Creedence Clearwater Revival och gillar det. Jag gillar CCR, hur gick det till?

Jag gillar 70-talsrocken i allmänhet mycket mer på senaste tiden, än vad jag nånsin gjort förut. Visst, jag var där och nosade i tidiga tonåren, med "Children of the Revolution"-trippel CD'n som fanns i TV-shops butiker (De finns inte kvar fortfarande, va? :D). De skivorna är borta nu, vilket faktiskt är hemskt sorgligt, de var mig mycket kära under en period. :/ Men sen intresset för dem svalnade och lusten till den elektroniska musiken väcktes så har jag ryst vid blotta tanken på 70-talsrock.

Och ändå sitter jag här nu, med CCR och Lynyrd Skynyrd upp till öronen. The lord moves in mysterious ways. :O

Jag skyller på "Almost Famous", om inte den vore så bra skulle jag säkert vara lyckligt ovetande fortfarande. :D

(Observera att jag
fortfarade förbehåller mig rätten att skratta mig fördärvad åt John Fogerty, för de inblandade som begriper sig på varför. Eller ja, 'varför' vet ju ingen, men skit samma. :D)

Poppar nu: CCR - "Hey Tonight"

4 Åsikter

Blogger karro:

åh ja men det är precis som med bruce för mig. jag trodde liksom inte att JAG skulle lyssna på bruce, men fasen, han är ju så himla bra. jag älskar dessutom jefferson airplane, pink floyd, blue öyster cult, ten years after och en massa andra 70-talshippies nuförtiden. :D

och det FINNS faktiskt några bra låtar med ccr även om en del är lite väl gubbiga.

23:32  
Blogger Anna Nio:

Hahaha, det är ute med oss, vi har blivit våra fäder, WE ARE DOOOOOOMED!

00:14  
Blogger Anna Nio:

Elin: Åhnej, det hoppas jag verkligen inte. :D

Ella: Hahaha, no worries! Det är ju så sjukt kul att det inte går att låta bli. :D Dessutom är de inte SÅ bra heller, inte som Johnny Cash liksom. Honom får man inte skratta åt. :)

14:02  
Blogger Anna Nio:

Ålen: Det är förutbestämt på nåt sätt, och en jävla tur att det är förutbestämt likadant åt både dig och mig, så en slipper stå med mössan i hand medan den andra snörper på mun och vänder sig om i kyrkan. :D

23:59  

Skicka en kommentar

<< Home