18 maj 2006

Frossa och stålar


Igår träffade jag världens bästa Elin. Vi fattigmansfikade på Wanselius (myspyscafé vid Uppåt Framåt, enda stället jag går till om det ska fikas numera). Vi drack varsin kopp av varm dryck och sedan satt vi kvar och pratade tills träsmaken nästan blev permament. Efter det gick vi en se-men-inte-röra-runda på R.O.O.M., en liten butik med retrofurutistiska plastlampor, H&M, Glitter, Ur & Penn och underklädesaffären mittemot Top Shop. Det är säkert nån affär jag glömt nu, men ingen av oss hade ätit innan vi sågs, och ändå var vi ute och rände i säkert fyra-fem timmar innan vi i hungersnöd vacklade hem till våra kök och män.

Hur som haver, förutom att jag givetvis hittade nåt jag ville ha på alla affärer nämnda, så fann jag ÄNTLIGEN de perfekta underläggen
på R.O.O.M.! Jag har letat febrilt efter underlägg som är både snygga och praktiska, men gått stenhårt bet. Det är ju inte direkt nån lätt uppgift att kombinera sånt. Jag kan försöka ta en bild med mobilen när vi köpt dem. Nästa vecka kommer cashen, då jävlar! Tjugufem pix stycket kan vi nog sprätta. Annars kommer min svåraste uppgift inför sommaren vara att spara pengar. Jag är självbetitlat helt värdelös på att spara stålar. I suck ass, y'all, men jag måste försöka!

Anledningen är att jag vill beställa ett par löjligt dyra stövlar från en tillverkare i Texas. De kostar $350. Plus frakt, bögskatt och kukmoms i Sverige. Jag vet, jag vet, det är fan inte likt mig att vilja betala så mycket för nånting, men det är PIRATSTÖVLAR. Fatta, KRAGSTÖVLAR. MÅTTBESTÄLLDA. PERFEKTA. Gotto have! Jag ser det som en investering helt enkelt. Jag har haft mina Underground fjortonhåls i åtta år och det känns som att de sjunger på sista versen. Dessutom känner inte jag att jag är så himla sugen på att ha höga kängor på mig längre heller. Alltså måste en uppdatering ske, och det enda jag kan tänka mig är just kragstövlar. Nåt jag velat ha rålänge men aldrig nånsin hittat, i varje fall inte i något snyggt utförande. Dessutom snackar vi rediga skor här, inte några skitopraktiskta "oooh de glittrar"-klackskor direkt, och så räknar jag med att kunna ha dem i minst tio år framöver också, vilket gör priset mer överkomligt.

På nåt sätt måste jag få råd med dem i varje fall, så jag ska göra mitt bästa. Kanske gå det bättre när jag har nåt att spara till? Hoppas på det.

Poppar nu: Det är "Rocky III" på Femman. AADRIEEEENE! :D

2 Åsikter

Blogger myra:

http://static.zoovy.com/img/caboots/-/swashcustwht De var riktigt snygga faktiskt! Ser dessutom ut att vara sköna.

11:49  
Blogger Anna Nio:

Elin: Det kan aldrig bli ni två, du får slå kärleken ur hågen och skriva en sorglig roman om ditt blödande hjärta istället. :(

Myra: Ja, de har skitfina swashbucklers där. Det där är inte riktigt den modellen jag vill ha, men jag har mailat och frågat om de kan göra en liknande modell precis som jag vill ha den, hoppas de kan det.

12:11  

Skicka en kommentar

<< Home