03 oktober 2007

Stjärnstoff

Åh, jag är nervös. Tänk om den suger? Vad gör jag då? Slår till första bästa biobesökare? Letar upp Matthew Vaughn och yxar ned honom? Skriver ett argt brev till Neil Gaiman och ber honom förklara sig? Antagligen ingetdera, men det är så otäckt när ens favoritförfattare filmatiseras. 'Skräckblandad förtjusning' har aldrig varit ett mer passande uttryck.

På fredag kommer den på bio, och jag kommer vara där.

Etiketter: , ,

5 Åsikter

Blogger Martin:

Kan man anmäla intresse på att följa med?

08:19  
Blogger Anna Nio:

Jajemensan! Kom an, kom an, pirater!

12:42  
Anonymous Anonym:

Jag måste bara få berömma en beundransvärt tjusig mustasch! Fantastiskt!

Vad gäller filmen så.. vågar man verkligen ha förhoppningarna uppe? Gah... Jag vet inte om det går att föra över gaiman till film, hans språk är så speciellt. Eller så är jag bara chicken.

Lova att lämna ett utlåtande om filmen när den är sedd!

21:38  
Blogger Anna Nio:

Anette: Tackar! Jag kanske skulle bära musche jämt från och med nu rent av? :D

Ja, det är det jag är rädd för också, törs inte hoppas på för mycket, så nu hoppas jag bara att själva historien ska berättas någorlunda korrekt och att inte alla skådisar ska vara bajsnödiga tråkamerikaner.

Utlåtande kommer komma, pråmiss!

21:46  
Anonymous Anonym:

Jag tror nog att den kan vara bra. Mirrormask, som iofs om jag har förstått det rätt bygger på en story specialskriven till filmen av Gaiman, var ju riktigt bra. Iofs så är jag inget jättefan av Gaiman och jag har inte läst stardust, så på så sätt vet jag ju egentligen inte hur förhållandet mellan bok och film kommer att fungera eller inte fungera...

Grundförutsättningen när det gäller filmatiseringar är ju annars att det kommer att suga, hårt...:)

05:29  

Skicka en kommentar

<< Home