19 maj 2008

En saga om en sten

För 5 år sedan
Var jag 23, bodde i London en period och kom sedan hem. Trasslade äntligen klart med Xtian once and for all och var med om att skapa Piratkollektivet.

För 3 år sedan
Var tillsammans med och bodde ihop med Johan, försökte skapa stabilitet i tillvaron genom att skaffa mig en vettig utbildning. Började bli sjuk på skumma och oförklarliga vis, vilket såhär i efterhand känns som pointers mot det sjukdomstillstånd jag befinner mig i nu.

För 1 år sedan
Blev jag sjuksriven i korta stötar och träffade trehundra läkare som vägrade lyssna eller bry sig, mådde som en skjuten räv och allt såg mörksvart ut. Gjorde slut med Johan och hela livet var upp och ned.

För 3 månader sedan
Började träna för att bli av med extrakilona som smög sig över mig under höstens test med SSRI-preparat. Började känna förbättringar av sjukgymnastiken och mådde i allmänhet mycket bättre än jag gjorde sommaren innan. Var mycket nöjd med att vara singel.

För 1 månad sedan
Ramlade in i Jocke på en fest med gemensamma vänner och kunde inte sluta prata med honom, och så har det fortsatt sedan dess. Hade en underbar vecka i Stockholm och kom hem med jordens förkylning och blåslagen kropp efter alla äventyr, men jag var så glad att bara det nästan gjorde ont. :D

Igår
Firade Martins halvgubbe-dag med folle och tokroliga foton, samt gamla vänner och bekanta, missade Lindas sista utekväll innan hemresan till Amerikatt och telefonerade och MSNade med jordens slice i flera timmar. Somnade lycklig!

Imorgon
Är det bara två dagar kvar till onsdag, då jag får åka tillbaka varma händer och pirrande salighet i huvudstaden igen. Får även träffa min Ål och skratta mig redlös med henne!

Om ett år
Är jag frisk och stark, jobbar och sparar pengar och planerar ett oerhört stort äventyr i vida världen!

Etiketter: , ,

4 Åsikter

Anonymous Anonym:

haha, ja det va lugnt att det kom nytt folk till festen men några var ju fan lite speciella. det var ju skitkul ändå!

15:26  
Blogger Anna Nio:

Bra, bra! Haha, speciella människor är bäst. :D Ses snart igen också!

16:58  
Anonymous Anonym:

jag är helt övertygad om din framtidsanalys! 2009 har med sig något speciellt. jag bara vet det!

15:07  
Blogger Anna Nio:

Lucky: Hurrag, jag tror också på det, 2009 is the place to be. :D

15:16  

Skicka en kommentar

<< Home