28 april 2008

Skämmes

Åh, vad jag är dålig på att skriva här, skämmes på mig. Lite i alla fall. Jag orkar helt enkelt inte, livet knatar på utan att jag skriver ned det, verkar det som. Funny that.

Hur som haver, en hel del saker är riktigt bra just nu, vilket man ju inte kan annat än vara, ja, glad åt, right? Right! Jag känner mig fylld av tillförsikt att jag en dag ska bli kvitt den envetna ryggsmärtan och huvudvärken, i alla fall tillräckligt mycket för att klara av ett normalt liv igen. Att få bukt med sömnstörningarna, orkeslösheten och tröttheten kan jag inte uttala mig om, men jag har ju inget bättre för mig än att fortsätta försöka direkt. Likaså gällande stressen och ångesten, som ju trots allt går kärleksfullt och håller sömnproblemen och värken i händerna och kramar dem myssvettiga. Men skam den som ger sig, antar jag. Höhö, fryntliga skratt och buskisleenden allround hära! Nä, inte riktigt, men jag håller sakta men säkert på att förändra mitt synsätt på min egen existens, skulle man kristallflummigt nog kunna uttrycka det.

Det handlar om att tänka om, tänka rätt och att se det goda i livet, att leva här och nu och att säga ifrån när något är mig övermäktigt. Att ta till mig människor som ger mig ljusa stunder och som berikar mitt liv på något plan, samt att ta avstånd från de som bara suger energi eller "beter sig som fitter rent ut sagt". Allt är bättre än det var för en månad sen, för tre månader sen, för ett halvår sen, och ljusår uppåt från hur jag mådde för ett år sen.

Så tummen upp för mig, hey! Och tummen upp för alla som är bra i mitt liv, awww, you guys!

Etiketter: , , , , ,

2 Åsikter

Anonymous Anonym:

Vad härligt att det går framåt! Jag håller alla tummar upp. :) Visst kommer det lite med våren och solen och värmen? Man kan lättare tänka om när man slipper gå runt i ett evigt mörker, feta ytterkläder och isande kyla.

Hoppas det fortsätter på rätt spår nu! *kramar*

11:37  
Blogger Anna Nio:

Tack sötnos! Mmm, det hjälper helt klart till. Och alla runt omkring en är också mer positiva, och mer roliga saker händer, så visst bidrar det. :)

Hoppas jag med, håller även tummarna tillbaka för att du ska hålla dig på rätt köl och få må bra. Kram!

18:59  

Skicka en kommentar

<< Home