25 mars 2008

Bloggare-test

Gjorde ett test om vilken typ av bloggare jag är och fick detta resultat:

Spelevinkbloggare
Du skämtar och driver med det mesta. Du har livlig fantasi och älskar att spetsa dina inlägg med överdrifter och rena osanningar. Din största passion är att göra dig lustig på andras bekostnad. Du har egentligen inget liv, men vill ändå ge sken av att du ständigt är på topp, alltid har nära till ett skratt och att din tillvaro är som Lustiga Huset.

Testa dig själv!

Jaså, jag vill ge sken av att jag är på topp? I NEVER KNEW! :D

Etiketter: , ,

3 Åsikter

Blogger Dallerberg:

Dagboksbloggare
"Din blogg är din offentliga dagbok. Du skriver om tentor, mensvärk, godissug, barnuppfostran, tandläkarbesök, ångest, spindelfobi och relationsproblem. Du skiter fullständigt i huruvida dina inlägg innehåller korrekt grammatik, kommatering och tangentbordsmissar. Din blogg är ändå bara till för vardaglig ventilering och att ingen läser den bekommer dig inte det allra minsta."

Fick jag och det stämmer nog ganska bra :D

14:36  
Blogger carcerii:

Vet du vad som har hänt med tjejbloggen? Ig¨år kunde jag läsa den och kommentera, men idag står det att jag inte har behörighet? Weird! *ynk*

16:52  
Blogger Anna Nio:

Marre: Haha, ja det stämmer ju utmärkt på dig! :D Antar att det jag fick stämmer delvis ganska bra, förutom att jag knappast försöker ge intryck av att mitt liv är en fest och att jag är på topp. :D

Madde: Ja, det är så konstigt. Marre ändrade inställningarna så att endast skribenterna kan komma åt den, som jag försäkte med för nåt år sen, men jag begriper inte varför det inte funkar för alla... Om ni kan kommentera och posta så ÄR ni ju inloggade, vilket borde innebära att ni således kommer åt den. Men av nån anledning funkar det bara inte. Don't get it. :/ Ska ändra tillbaka det så ni kommer åt den igen, på studs!

01:12  

Skicka en kommentar

<< Home