26 februari 2008

Ännu en anledning att avsky, del VII - Seven days

Idag har jag skjutit upp att ringa Tele 2 för tusende gången. Jag ville inte förstöra min dag med en massa ilska och frustration och ledsenhet, antar jag.

De ringde mig i fredags och sa att de jobbade på mitt ärende och att de behövde prata med underleverantören men att det inte var någon där just nu. Fräscha ursäkter! Och jävligt hårt jobb det verkar göras med mitt ärende också, måste jag säga. Mitt olösliga problem består i att jag har en telefon som ska reklameras här och att jag bett om en ny, fungerande dito. Shit, vad svårt det måste vara för ett MOBILTELEFONIFÖRETAG att lösa en sån sak. Det är ju helt OUTRAGEOUS, vilka krav jag har ställt.

Jag passade på att säga till bruden som ringde mig att jag fått en räkning från dem trots att jag blivit lovad att jag inte ska behöva betala något för den här trassliga perioden. Det kunde hon förstås inte se någon notering om. Förstås inte. Och "man måste alltid betala för samtalen", sen kunde vi ju diskutera om jag skulle behöva betala för abbonnemangskostnad, de betalsamtal jag tvingats göra till deras jävla (felaktiga) underleverantör, samt för TELEFONEN. SOM JAG INTE ANVÄNT. Detta kunde DISKUTERAS.

Dessutom har jag lagt ut pengar på att skicka tillbaka den första trasiga mobilen redan, och kommer tvingas lägga ut ytterligare en hundring på att skeppa iväg skitmobil nummer två. Om de nånsin får tummarna ur sina kroppsöppningar och öppnar ett returärende åt mig. Jag svär att det är nån där som är ute efter mig, vad fan ÄR detta? Jag sa rätt och slätt att jag inte tyckte de förtjänade några pengar så som de behandlat mig och mitt ärende. Hon skulle skriva en notering. Jävla apor.

Men imorrn fortsätter striden, och den här gången har jag det osvikliga kärn/missil/doomsday-vapnet "annullering av tjänst" att ta till. Jag orkar inte ha med dem att göra mer, så jag byter tillbaka till Telia. ENOUGH! Jag säger NEJ! Klarar jag mig ur det här så antar jag att det ligger en sniper från Comviq och väntar på mig på Hemköps tak eller så. No one gets out alive! Let's kill all these motherfuckers! Hilfe!

Etiketter: , , , ,

9 Åsikter

Blogger Dallerberg:

du borde maila de här inläggen till tele2 innan du anullerar :D

12:51  
Blogger Anna Nio:

Marre: Det borde jag göra, har fan funderat på det. :D

Nu när jag ringer så får jag bara höra att det är många som ringer och att jag ska återkomma senare, jag får inte ens stå i kö. Det här är ju bara inte sant, jag kommer aldrig bli av med dem, men aldrig få det jag beställt av dem heller, gaaah!

12:58  
Anonymous Anonym:

NU RINGER(eller kanske snarare bongotrummar)DU SVERKER! HAN KOMMER ATT SPRUTA I BRALLAN ÖVER ETT SÅ GRAVT FELHANDLAGT ÄRENDE!!!!!!!

Nej, men allvarligt talat, någon annan föreslog det förut, och jag håller med. På allvar.

14:47  
Blogger Anna Nio:

Erik: Men jag orkar inte. Nån annan kan ringa åt mig. Du? :) Jag vill bara bli av med dem nu, om de bara svarade så kunde jag avpollettera dem!

15:24  
Anonymous Anonym:

Hmm...nä, den enda som verkligen vet hur det ligger till är du tyvärr...:(

..men kanske en dos mjältbrand med posten? :D

18:03  
Blogger Anna Nio:

Bror: Ja, alla som har lite mjältbrand hemma kan väl skicka det till Tele 2? Skadeglädjen är ju som bekant den enda sanna glädjen. :D

18:10  
Anonymous Anonym:

Tyvärr är min mjältbrand slut för tillfället men som sagt, lite sverker eller ett samtal till någon tidning kanske kan göra dem lite mer sårbara. Fördjävligt att de ska behandla folk så. Du borde stämma dem :P

07:08  
Blogger Dallerberg:

Eller skicka inläggen till någon tidning? Då har du ju redan gjort hela jobbet :D

11:19  
Blogger Anna Nio:

Evildoer: Jo, det är ju en tanke, det här med pressen i alla fall. Haha, "I'm gonna sue your asses, I'll see you in COURT!" vore ju inte dumt att få säga, men jag tror inte jag har särskilt mycket handfasta bevis att lägga fram för en stämning.

Marre: Sant! :D Jag ska fundera på saken. Faktum är att jag inte orkar med detta alls egentligen, mår ju tusen resor värre just nu, mycket tack vare det här grälandet som stressar mig och ger mig ångest deluxe. Och jag har tänkt säkert de tjugo senaste samtalen att "okej, bara ETT samtal till, du fixar det, sen löser det sig", men det löser sig ju inte. Det löser sig uppenbarligen aldrig, det är tamigfan helt hysteriskt. Och jag klarar inte av mer nu. :(

13:27  

Skicka en kommentar

<< Home