29 oktober 2005

Dagens


Minus:

- Hade lånat ut mitt busskort till Johan för nån dag sen, och upptäckte först ombord på bussen att han inte lämnat igen det. Tack för den. 30:- kostar det att åka elva minuters resa till skolan. :P
- Mobilbatteriet ballade ur redan på skolan. Är sjukt less på att det inte räcker mer än typ fem minuter numera.
- Fick läppstift på min finafina spetstopp som jag inte ens använt än, och det GÅR inte bort. Det är ju helt livsfarligt, kvinns måste ju få läppstift på paltorna jämt, vilken katastrof!
- Tappade bort min finafina röda tygros som jag brukar ha i håret. :(
- En knapp (de är klädda, fatta trauma att hitta en likadan!) lossnade från spetstoppen, som jag fortfarande inte använt, bara sådär. Fattar inte vad som hände.
- Har jävligt ont i fötterna efter för mycket promenerande i klackar.
- Svettades som ett djur mest hela dagen. När ska vädret bestämma sig egentligen?

Plus:

+ Hittade knappen och har sytt på den igen. No worries. :)
+ En exakt likadan ros som den som försvann finns nu i svart, vilket jag köpte idag. Ganska uncanny att den första försvann på samma dag som jag köpte en likadan. Måste dock köpa en ny röd, saknar den redan.
+ Läppstiftet syns inte igenom spetsen, thank God.
+ Hittade ett fint och ganska billigt linne att ha under spetstoppen, så att jag kommer kunna ha den på mig nu, yay! Linnet i sig är dessutom ganska snyggt, så jag kan använda det i sig självt också. :)
+ Köpte även ett tjusigt dekadent silverbrokadigt linne, också ganska billigt.
+ Såg mycket fint på Röhsska museét.
+ Har skrivit ut och lämnat in min reviderade version av tentan som jag hatar. Bläh, hoppas jag slipper se den mer nu.
+ Köpte småpresenter till Addi (försenad födelsedagsgrattning är aldrig fel!).
+ Hittade ett lakritstuggummi med "lyxig smak för lyxigt folk" som jag slagit in som en minijulklapp till Johan. :D
+ Köpte även världens sötaste kylskåpsmagent i form av en robot, också den en minijulklapp till guuuben. BUT DON'T TELL HIM! :D

Dessutom fanns den löjligt fina rosa spetsklänningen kvar på Bennetton, arrrgh. Elvahundra dinarer. Jag vågar inte prova den, för om den sitter bra kommer jag aldrig kunna glömma den *svett*.

Vi hittade dessutom de perfekta svarta pumpsen. Sjukt fina, med ordentligt hög, snygg klack, täckta av spets som blev en jättefin effekt, och med öppen tå. Elin provade ett par i rätt size, och de var ju verkligen otäckt fina. De satt som om de vore ödet, men de kostade därefter. Femtonhundra pix, och ångesten slet och rev i oss bägge att vi inte var rikare donnor.

Mitt i alltihop ringde Elins försummande far och undrade vad hon gjorde. Hon svarade att hon var på NK och just hade hittat de vackraste skor som fanns. Då hasplar fadren ur sig att hon ska köpa dem, så sätter han in pengar åt henne sen. Ingen vet om det var ett bonafied offer än, men vi håller fortfarande tummarna för att han ska stå för sitt ord imorrn, så att hon faktiskt kan få dem.
I sanning fruktat snygga pjucks, ack ack ack. :D Lycka till, Elin!



Etiketter: