12 oktober 2005

Tapetfrossa

Fyfan vad jag vill tapetsera, det skulle göra så sjukt mycket för rummet, alla rum.
Jag vill ha den här i vardagsrummet, den här i hallen eller kanske köket, och den här i sovrummet. Dock vet jag inte vad nån av dem kostar, men två av dem kommer från Lim & Handtryck (underbara tapeter), som trycker sina tapeter på samma sätt som man gjorde för 200-300 år sedan. That's gotta cost.
Sen finns det löjligt fina tapeter hos Wickelgrens, som ligger tvärsöver gatan här hos oss, men deras hemsida visar tyvärr inte mycket, alltså ids jag inte ens länka den.

Idag har jag köpt en fin petroleumfärgad, medaljongmönstrad kudde på Lagerhaus, och en champagnefärgad bolerokavaj.
Och det första jag ser när jag kommit hem och öppnat posten, är att H&M Club har 10% på allt från och med fredag. Tack för den. Jag tänker banne mig lämna tillbaka kavajen på fredag, och sedan köpa tillbaka den igen, it's my goddamn right.

Har överjordisk skoskav just nu också. Jag tänkte vara lite tjusigt beatnik-svartklädd idag, men det fick jag lida för, big time. Jag tog mina porrstövlar med platå och hyperhög klack, som jag ytterst sällan använder, och inte har burit alls på några år. I remember why, efter en halv dag på stan :P Höll på att dö på vägen hem, och stapplade bara värre och värre ju närmre hemmet jag kom.

Har även hämtat ut bilder på Japan Foto, och skrattat gott åt diverse fula miner och poser från Norrlandsresan i somras, Ellas födelsedagskalas och lite annat. Ibland önskar jag att jag hade en scanner.