27 april 2006

Tvångstankar


Jag fick en ny paranoiagrej på vägen hem från jobbet ikväll. Jag har några såna där grejer, att jag får för mig att "om jag skulle råka göra si och så skulle detta kunna hända/detta skulle kunna hända när som helst och det vore otroligt hemskt om det gjorde det".

Typ när jag var yngre och cyklade överallt, så tänkte jag jätteofta i nedförsbackar "Om jag bara släpper bromsen nu så skulle jag åka rätt ned i ån, fast först skulle jag braka in i de där bommarna, och säkert skada mig sjukt mycket", eller om jag går i trappor och är stressad eller trött, så tänker jag att "Om jag skulle missa ett trappsteg så skulle jag trilla handlöst nedför trappan. Jag skulle kunna dö då" och dylikt. Ganska läskigt egentligen, men sån är jag.
Jag har ingen dödslängtan, det är mer "Men oj, så skulle det kunna gå om jag inte är försiktig"-tankar. Att plötsligt inse att man skulle kunna bli rånad eller våldtagen när som helst är också återkommande tankar.


Anyway.
Där jag satt i vagnen i kväll så stod det någon upp precis bakom mig. Denna någon kom åt min tofs ett par gånger, vilket var obehaligt för en sån som jag, som ogillar att främlingar ens nuddar vid en. Plötstligt slogs jag av tanken att en främmande man skitlätt skulle kunna olla en i håret på vagnen, och man skulle troligen aldrig veta det, om inte nån såg och sa till. :O Så jävla äcklig tanke! Tur att jag nästan var hemma när jag insåg hemskheten.

Sjukt
äckligt.

6 Åsikter

Blogger myra:

HAHAHAHAHA! Eeeew, att bli ollad i tofsen måste nog vara det värsta tänkbara :O Jag tänker också sådana "ödestankar" t.ex. om jag måste skynda mig nedför en trappa (tänk om man skulle ramla och så skulle man rulla nedför trappstegen ända till slutet då man antingen har slagit ut alla tänder och är helt blå), eller om jag lutar mig utför ngn hög höjd (om jag lutar lite till skulle jag kunna trilla ned och slå mig ganska rejält).

07:09  
Blogger karro:

hahahaha. du är rolig. :D

10:43  
Blogger Anna Nio:

Myra: Ja, exakt så är det jag tänker också! Skönt att man inte är ensam. Ensam och galen. :D

Karro: Tack! :D

11:32  
Blogger Anna Nio:

Ålen: Hahahahahaha, bra tänkt!

19:32  
Blogger andrea:

haha, vilken originell tvångstanke, det där med ollning i hår. hoppas inga äckelgubbar läser din blog & blir inspirerad. :O

23:35  
Blogger Anna Nio:

Andrea: NEJ, nu fick jag ju en till tvångstanke, om äckelgubbar på min blog! RAH! Jävla du! :D

18:37  

Skicka en kommentar

<< Home