22 april 2006

McD

Jag hatar McDonalds. So what, tänker ni, det gör väl alla med en gnutta själ innerst inne. Men jag hatar dem inte bara för att de breder ut sig som grönmögelsvamp i hela världen och är stora, rika och onda.
Jag hatar dem för att när de väl har nånting som jag vill äta, så är det alltid tidsbegränsat. Jag gillar nämligen inte hamburgare, have never done, never will. Ett tag fanns det en club sandwich som innehöll kalkon och bacon, om jag inte missminner mig. Den åt jag på löpande band, sjukt god. Några år senare gjorde de en comeback på några såna här tidsbegränsade rätter, men självklart inte den jag hade älskat så. Nehejdå.
Sen fanns det McFlurry med smak av apelsinchoklad runt 2003. Ruskigt gott. Fanns i typ tre månader, i England. Tack för den. Vet ej om den fanns i Sverige också.
Piss-McD! You hate me and I hate you, this means war!


Poppar nu: "L word" på ZTV.

4 Åsikter

Blogger andrea:

missade du "super size me" som var på teve igår? jag visste att McD var evil, men inte så jävla evil att det uppträder samma problem med kroppen som en alkoholist upplever om man bara äter deras käk. :O jag förstår verkligen din irritation över att de få sakerna du gillar där alltid försvinner tids nog. men innerst inne kan du nog vara glad åt det. dietister sa i filmen att man helst aldrig ska äta snabbmat för att den är så skadlig - möjligen ett par gånger per år (!) så då följer du iaf deras råd ordentligt när inget gott finns att köpa där. :)

känn det lite bättre så?

12:37  
Blogger Anna Nio:

Addi: Jag har sett "Super-size me" förut, jo. Otäck men bra. :) Ja, visst vill jag inte äta på McD eller annat skithak jämt, men det är så störande när man är på stan, stressad, hungrig, fattig - och kan inte äta på McD som finns ÖVERALLT. Och så känns det som ett personlig hån att just mina favs inte får komma igen. :D

Men tack för peppet, sockret. :)

Elin: Ja, förlåt vännen, det är för att jag inte vet vad den andra Elin heter i efternamn som du blivit ofrivillig pariah. Ryser i mig med med efternamnssuffix på folk, men bonnieto känns så maskerat att skriva. Ska kolla om vi inte kan komma på nåt bra smeknamn att kalla en av er, eller bägge? Jag tar bort S'et så länge. :)

21:30  
Anonymous Anonym:

men anna du som är en sådan köttis jag trodde att du älskade macdonken och liknande snabbmatsställen. gud vad man misstar sig ibland. :) fin grön wallpaper du har fått upp förresten. jag vill också ha!

23:40  
Blogger Anna Nio:

Icke! :D Tack, nu vet jag inte om du menade den förra eller nuvarande, men vilken som tackar jag för. Förra templategrunden funkade inte så bra så den fick gå hädan till slut.

00:49  

Skicka en kommentar

<< Home