31 oktober 2006

Speedo

Förresten vet jag inte riktigt hur jag tänkte med en pocket i månaden. Jag har nästan läst ut "Hinsehäxan" nu, så en pocket i månaden räcker inte på långa vägar. Är det moraliska försvarbart att köpa en bok i veckan?

Jag tycker i varje fall att boken i fråga är absolut läsvärd, hon skriver på ett lite gammeldags vis, som jag är så innerligt fäst vid. Trots att det hoppas och har sig mellan tidsepokerna en del, vilket lämnat mig lite förbryllad angående ett par tilldragelser, så tycker jag den är klart intressant. En faktisk berättelse av en kriminell kvinna i Sverige känns inte som något vi är bortskämda med att få läsa.

Dagens boktips är alltså "Hinsehäxan" av Lillemor Östlin. Do it.

Etiketter:

5 Åsikter

Anonymous Anonym:

Alltså, en bok i veckan är ju nästan ett krav!

19:18  
Blogger Anna Nio:

Haha, bra, då slipper jag känna mig sprättig ifall jag köper skitmånga böcker då. :D Men jag ska kombinera nyköp med att plöja sånt som står hemma och dammar också. Har nu gett mig i kast med "Liftarens Guide till galaxen" igen. Kom halvvägs i samlingsvolymen för fem-sex år sedan och sen glömde jag bort att läsa klart (ett arv från min mor, som ofta glömmer bort böckerna i halvtid). :O

23:00  
Anonymous Anonym:

Jag är likadan. Det finns så mycket nytt att man glömmer det som redan står i bokhyllan, både oläst och halvläst. Liftarens guide, är den bra? Är lite sugen på den...känns som en perfekt julbok, lagom tjock...=)

14:45  
Anonymous Anonym:

Du är snygg som fan och intelligent. You go girl! Kram Rebecka

06:43  
Blogger Anna Nio:

Rebecka: Åh, vilka vackra ord, tack så mycket. :)

11:51  

Skicka en kommentar

<< Home