05 december 2006

Katshing!

Nu har jag beställt en rosa mobil, wheee! :D:D:D Min mor har varit så lyrisk över hur billigt det är att köpa telefoner från katshing.se, så när jag fick veta att Teliabutikerna enbart köpt in mobilen jag var intresserad av i blått så tänkte jag att jag skulle kolla hur mycket det kunde kosta att köpa telefonen över nätet, utan abonnemang. Jag menar, jag kunde ju inte köpa den blå när jag VET att den finns i ROSA, hallå? Impossible!

Men till min stora lycka kan man tydligen beställa mobilen med abonnemang från Katshing också, skitballt! Så nu ligger det en förhandsorder på min rosa dröm och väntar hos dem. Pray att det inte blir något mix-up som gör att mitt mobilnummer går förlorat eller att telefonen inte kan levereras förrän i juli eller nåt annat hemskt. Hope not, cross my heart etcetera.

Men annars kan Telesnor gå och stoppa upp lussekatter i stjärten, för nu blir det Telia för hela slanten. Jag hoppas innerligt att de sköter sig bättre, annars får jag nog bli en enstöring utan mobiltelefon.

Isn't it puuuurdy? :D

Etiketter:

7 Åsikter

Anonymous Anonym:

oh det är ju samma som jag har!
den är verkligen en rosa liten bakelse :D
hihi

16:00  
Blogger Anna Nio:

Aah, är det? :D Är den bra? Hoppashoppas, det är alltid bra med en riktig person (= inte en nörd som man inte förstår och som dessutom prioriterar töntiga saker som bluetooth och IR) som kan avge rapport om tekniska prylar. :)

16:11  
Anonymous Anonym:

Telia? Finns det någon under 59 som har Telia? Varför i hela friden skaffade du inte Comviq istället?

17:16  
Anonymous Anonym:

Jag håller med bror din! Comviq is the shit. Själv fick jag igår min nya fina jobbtelefon, hitills är den förträfflig :)

17:33  
Blogger Anna Nio:

Jag vill inte ha Comviq! I don't trust them, hade dem för länge sen och då var de bara skit. Nu blir det Telia, BASTA.

20:13  
Blogger Dallerberg:

Åh vad fin! Jag var sugen på motorolas rosa mobil förut men den var visst inget bra. Men jag håller med resten, comviq RULEZ :D

12:43  
Anonymous Anonym:

ja alltså jag tycker den är bra, men det enda jag gör är ju att ringa, skicka sms och ibland ta nån bild när vanliga kameran inte är med. och visst är det skönt att kunna blåtanda över bilderna enkelt och smärtfritt utan sladdar och skit, men sånt är inte så viktigt för mig.
kameran kunde dock varit bättre, det är ju tex. ingen blixt så den tar halvcrappiga bilder när det är mulet/mörkt.
men jag älskar den, mest för att den är så söt :) (och enkel att hålla på med)

18:04  

Skicka en kommentar

<< Home