02 februari 2007

London #2

Torsdag 25/1

Efter en kort rundtur i Welwyn City Gardens med Andy och Tanya, och ett potentiellt strålande bokinköp ("Monsters of Death Row"), begav vi oss mot Stoke Newington och Luc. Därefter var det bara att bege sig in mot Camden för att möta upp Madde och Chrull på Elephant's Head. Självklart gick något snett med bussarna (som det skulle komma att göra VARENDA gång vi skulle någonstans under hela veckan, trots att vi gjorde allt rätt. Busstrafiken i London cannot be trusted.) och resan tog en smärre evighet, men slutligen var vi där.

Efter en snabb öl rantade vi genom de bästa bitarna av Camden så snabbt vi kunde, innan allt stängde. Efter denna svettiga och stressiga dag var det dags att åka hem och äta och byta om, vilket innebar ytterligare 45 minuters resa.
Hurk. :P Tanken var att vi skulle tillbaka till stan, men Madde och Chrull bangade kvällshäng, så vi bärsade hemma hos Luc och lyssnade på musik, för att slutligen och sent omsider gå till en lokal pub vid namn The Cricketers, där vi mötte en kvinna som hade en bror som bodde i Sävedalen, samt Howie, en två meter lång, ytterst berusad man som absolut inte kunde minnas våra namn. Slutligen började jag säga att vi hette saker som Steve, Peter, Lashawnda och Irwin. :D Det funkade lika bra.

Chrull får Andreas finger i näsan på Elephant's Head

Etiketter: ,