15 april 2007

Helgon.net

Nog för att jag vet att Helgon mest befolkas av brådmogna kids med för små kläder och för mycket smink, men vad i helvete?

Jag hade fått intrycket av att de flesta pedofiler förstod att deras intresse inte var normalt och att de de tänder på inte uppskattar det och ofta är för unga för att förstå.

Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga, det här var bara förjävla äckligt och otäckt. Kanske dags att lägga ned Helgon helt?

Etiketter: , ,

12 Åsikter

Anonymous Anonym:

Men shit!!!! Fy fan vad sjukt & läskigt! Alltså.. jag vet inte vad jag ska säga, jag saknar ord! Det är så sjukt att man blir helt paff.

11:46  
Blogger Anna Nio:

Ja, jag håller med. Hänger aldrig på formuen själv, och kommer knappast börja med det nu heller. :P

13:16  
Anonymous Anonym:

Jag läste den artiklen med, och tycker det är en smula skrämmande att man tillåter sånt på en sån stor sajt som helgon faktiskt! :O)

14:26  
Blogger Unknown:

Jag håller med, det är sjukt! Sjukt att Helgon viker sig när slaskpressen snyftar, istället för att slå ett slag för yttrandefriheten

09:25  
Blogger Anna Nio:

The Editor: Vad jag anser vara sjukt är hur det kan finnas människor som på fullt allvar försvarar pedofili som en läggning, likställd med homo-, bi- och heterosexualitet. Pedofili tillsammans med nekro- och zoofili (och säkert sjutusen andra dårskaper jag inte känner till) kan inte jämställas med de tidigare nämnda läggningarna, eftersom exempelvis homosexualitet syftar till lust och kärlek mellan två jämställda och medgivande parter, medan zoofili eller pedofili endast baseras på den ena partens lust och eventuella kärlek. Att säga att pedofili är helt okej är som att säga att det är fritt fram att ligga med lik och även att begå våldtäkt (som inte heller bygger på mutual consent). Jag vet inte hur du ser på saken, men ett sånt sämhälle vill i varje fall inte jag leva i.

09:49  
Blogger Unknown:

Pedofili är en läggning, precis som hetero- eller homosexualitet. Du får svårt att hitta någon som säger motsatsen. Till och med Rädda Barnens egen psykolog, Börje Svensson, säger att pedofili är en läggning. Problemet du gör är att du blandar ihop en läggning med utövandet av den. I en läggning ligger inget moraliskt ställningstagande, det är bara ett begrepp som definierar vad en person attraheras av.

18:36  
Blogger Anna Nio:

The Editor: Vad jag anser vara sjukt är hur det kan finnas människor som på fullt allvar försvarar pedofili som en läggning, likställd med homo-, bi- och heterosexualitet.

Läs ordentligare om du ska säga emot. Min åsikt är att pedofili inte är likställt med ovan nämnda läggningar, men jag har inte sagt att det inte är en läggning. Problemet du gör, är att du läser in åsikter där åsikter inte finns.

19:47  
Blogger Dallerberg:

Jag är lite mer trångsynt kan man säga, jag tycker att man ska avliva alla pedofiler. Oavsett om de faktiskt legat med ett barn eller bara fantiserat om det. Dessutom kan man, när man ändå håller på, avliva alla jävla idioter som tror de är öppensinnade och försvarar skiten. Sen kan vi ju avliva "the editor" också bara for the hell of it, sitta där och försöka vara duktig på internet!

Hebefiler blir det lite svårt att avliva då vi antagligen skulle vara tvungna att utrota hela världens manliga befolkning med endast några få undantag..

10:39  
Blogger Dallerberg:

Folk som ligger med djur ska ju givetvis dö också.

10:41  
Blogger Anna Nio:

Marre: Hahaha, lika gott. :D Vad är en hebefil för nåt?

Jag tycker inte att, oavsett om man är en latent pedofil eller ej, att man ska tillåtas att diskutera sin läggning helt öppet på ett forum som Helgon eller liknande. Tycker förvisso inte att man ska få ha ett öppet peddoforum heller, kan inte se att något gott skulle komma av att en masa pedofiler finner varandra på nätet. Det skulle förmodligen leda till att fler nyfikna dras in i peddovärlden, att fler triggas till att ta språnget mot att utöva sin läggning, och som bäst skulle peddosarna kunna få likasinnade vänner via en sån mötesplats. Och ärligt talat, jag tycker inte att man förtjänar vänner när man vill ligga med barn.

13:03  
Blogger Dallerberg:

En hebefil är någon som tänder på tonåringar :D

Vill man ligga med barn/djur är man en dålig dålig människa hur man än vrider och vänder på det. Om man vill ha ett kärleksförhållande med ett barn/djur med eller utan ligga, är man en dålig dålig människa. Om man är 40 och vill vara kompis med ett barn är man en dålig dålig människa (eller efterbliven).

22:20  
Blogger Anna Nio:

Tonåringar, aha. Usch, då vet jag folk som passar in på det dessvärre. :P

13:51  

Skicka en kommentar

<< Home