17 november 2005

Mirror, mirror

Tjyvat från Elin, igen.

När började du sminka dig? Nån gång omkring artonårsåldern, jag var inte särskilt intresserad innan det, och så har jag väl alltid varit lite av en tomboy på vissa områden. Sminkar mig fortfarande som en kratta också.
Vilken var din första riktiga sminkprodukt? En mascara från Arcancil, som i retrospekt verkligen var råkass, men den kostade bara 40 spänn. Efter det inköpet började jag sno mejket istället.
Och din första parfym? Tror aldrig jag ägt nån, avskyr parfym.
Vilken var din största skönhetsmiss som tonåring? Att tro att jag, som är praktiskt taget borderline albino, skulle kunna bära upp tjockt med svart kajal och dito ögonskugga vid några tillfällen. Ack, den syntharperioden. :D
Beskriv din sminkstil idag: Lätt underlagskräm från Lumêne, ibland täckstift från IsaDora, någon mer täckande highlighterpryl (också Lumêne) runt ögonen och i pannan (storkbettet verkar aldrig gå bort för mig), en ljusbrun ögonbrynspenna, lite svart ögonskugga lägst ut längst övre fransraderna (istället för kajal, som jag aldrig förstått mig på hur man ska använda utan att göra hål på ögonlocken), och svart mascara från Max Factor.
Dina favoritsminkmärken: Är inte så mycket för märken, men Max Factors mascaror gillar jag hyfsat mycket i alla fall.
Hur lång tid tar det för dig att sminka dig till vardags? Femhundra år. Eller säkert trettio minuter, varav tjugo går åt på brynen. Jag fattar inte att jag aldrig nånsin blir bättre på att fylla i dem. Jag önskar jag hade normaltjocka bryn så jag inte behövde hitta på konturerna själv också. :(
Du ska ut på stan och får bara välja två produkter att sminka dig med. Vilka blir det? Underlagskräm och ögonbrynspenna. Så man ser ut som en människa i alla fall.
Vilken skönhetsprodukt köpte du senast? En sån där highlighterpryl till, de tar slut alldeles för fort.
Den dyraste produkten du någonsin köpt: Det är väl nån underlagskräm, de kostar ju multum.
Ditt bästa budgettips: Apotekets fuktcréme, lypsyl.
Ditt sämsta sminkköp: Ett blått glittrigt läppstift som bara lämnade ett transparent glitter på läpparna. Blåglittriga läppstift över huvud taget känns ganska felköpt numera. :D
Och den bästa produkten som finns: Ingen aning, jag är praktiskt taget kille när det kommer till smink.
När var senaste gången du vaknade på morgonen med sminket kvar? Jag vetifan om jag nånsin gjort nåt sånt.
Hur många läpprodukter (läppstift/läppglans) äger du på ett ungefär? Ett lypsyl vid sängen, ett i väskan, ett i badrummet (annars dör jag), samt kanske fem-sex läppstift i rosa och röda toner, och ett ofärgat läppglans.
Din önskeprodukt: Nåt som tar bort det rödflammiga i min hud, samt alla torrfläckar som envisas med att komma så fort det börjar bli kallt. Som nu.

1 Åsikter

Anonymous Anonym:

Haha, nej, det glömde jag bort. :D

22:19  

Skicka en kommentar

<< Home