16 mars 2006

Runkgubbe

Fy helvete för mänskligheten. I förmiddags satt jag på bussen på väg till skolan, och mellan Berzeliigatan och Korsvägen så stannar bussen till vid ett rödljus. I filen intill stannar en bil. Jag ser i ögonvrån att det rör sig väldigt mycket inne i bilen så jag tittar dit. Då sitter föraren och runkar. Men fatta - han kör bil och RUNKAR, klockan 12 på en helt vanlig torsdag. Så sjukt äckligt att jag fortfarande knappt kan tro att det var sant. Jag såg lyckligtvis inte ansiktet, för då hade jag nog varit tvungen att gå av och kräkas. Jag vill inte ha ett ansikte, en riktig person att associera till detta beteende. Dessutom körde han en firmabil, vilket gör det hela än mer groteskt.

Vad fan är det för fel på folk? USCH! :(

4 Åsikter

Blogger Anna Nio:

Nej, han kommer hem till nån stackars familj och installerar paraboler med RUNKHÄNDER, I bet. :O (Det var nån satellit-tv-firmabil han åkte i.)

11:24  
Blogger Anna Nio:

Haha, ja det är kanske inte en så jävla dum idé. Som gammal grovstädare kan jag ju bara säga att jag inte är förtjust dörrarna i sig + dörrkarmar heller. Sjukt skitiga saker! Kanske inte sagg, men allt annat snusk man kan tänka sig. :O

12:55  
Anonymous Anonym:

Vänta bara tills lilla du också blir gammal och äcklig och inte når ner till dig själv, för att din mage är i vägen. Sedan kan du minnas runkgubben som hade det mysigt i sin bil.

16:48  
Blogger Anna Nio:

Anonym: Otippat att fellow runkgubbar håller varann om ryggen, håhåjaja. Anonyma töntar är alltid så sturska och fräcka, men du är dessutom äcklig. Grattis!

18:51  

Skicka en kommentar

<< Home