20 september 2006

Jag är fortfarande heligt förbannad över söndagens resultat

Gud vad jag hoppas att Alliansen bröjar bråka så mycket internt att de måste splittras och ersättas vid ett omval, och så att folket får se vad de egentligen går för. För allvarligt talat, är ni medvetna om att ni valt in KristDemokraterna till att delvis styra vårt land? De som stenhårt motsätter sig homoadoption år 2006 i västlandet Sverige? Allvarligt?

Jag kan liksom inte acceptera att det är lagenligt att blida en allians före valet, de känns jävligt orättvist och dagis-aktigt. "Vi som egenligen inte gillar varandra gaddar ihop oss mot de starkaste så kan vi vinna, hehe." Usch.

Moderaterna fick omkring 26% av rösterna, men kommer ändå bossa och basa. De andra allianspartierna fick betydligt mindre, men jodå, dem har vi verkligen valt till att låta köra över oss i fyra år. Eller?

Sammanslaget fick Alliansen flest röster, men inte var för sig. Jag tycker det säger mer än något annat.

4 Åsikter

Blogger Dallerberg:

Jag hoppas Reinfeldt dör i cancer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111 :D

12:47  
Blogger Anna Nio:

Marre: Jag skulle då inte sakna honom. :D

Elin: Jag vill mena det, jag vill mena det...

17:09  
Blogger andrea:

i hear you sisters. :/ det är kanske dags för vänstern att också skapa allians? vp + mp + sossarna. det borde ju bli ganska bra med poäng?

15:04  
Blogger Anna Nio:

Jo, kanske det vore en idé. Inte för att jag älskar sossestyret, men tusen gånger hellre det än ett elitistiskt tänkade i regeringen. .P

10:44  

Skicka en kommentar

<< Home