27 september 2006

Rule Britannia!

Utresa - Alla tider anges i lokal tid.

Från Gothenburg City (GSE) till London Stansted (STN) Web fare
onsdag, 24 Jan 07
Avgår
Gothenburg City (GSE) 10:15

Anländer
London Stansted (STN) 11:10


Återresa - Alla tider anges i lokal tid.

Från London Stansted (STN) till Gothenburg City (GSE) Web fare
onsdag, 31 Jan 07

Avgår
London Stansted (STN) 12:05

Anländer
Gothenburg City (GSE) 15:00

Så var det klart! Addi och jag, back in the UUUUK! :D

Anledningen att jag var pissed på Ryanair inatt var för att de hade en reklamkampanj som lovade biljetter för 89 spänn, inklusive skatter och avgifter, som skulle börja gälla från midnatt. Dessa utlovade biljetter kunde jag inte för mitt liv hitta i natt. Jag kände mig lite som matadoren i Ferdinand, kan jag säga.

Idag ringde jag, på Andreas förslag, till Aftonbladet och frågade vad som var problemet egentligen, och fick veta att de blivit nedringda av andra sura bargain hunters inatt. Problemet var dels att Ryanairs midnatt befann sig i England, vilket alltså innebar 01 för oss i Sverige. Men ett annat, större problem, var att deras sajt är asjobbigt upplagd, och att man inte på något smidigt sätt kunde få en lista över de billiga resorna. Efter en massa kruxande och lite förklarningar från redaktören fann jag dem till slut ändå.

Chefredaktören för Resa lovade att tala förstånd med Ryanair om deras mongosajt i alla fall, alltid nåt. Men hur som haver så var förstås de superbilliga resorna från Göteborg slut nu på morgonen, men det fanns väldigt billiga biljetter ändå. Eller, slutsumman blev 550 bagis, efter att de kastat på expeditionsavgift för kontokortsbetalning (över nätet?) på 50 pix, samt en reseförsäkring på 125, och ett VÄSKTILLÄGG på 96 kronor. W T F? Men visst, 275 spänn enkel resa är inte precis mycket, det kan jag inte påstå. Dock tycker jag det är störande av Ryanair att annonsera om ett billigt biljettpris och få det att låta som att det är den slutgiltiga kostnaden, när sanningen är ganska långt därifrån.

Jaja, skitsamma. I slutet av januari kommer vi vara i London. I LONDON, me good ole mate! Åååh, can hardly wait. :D:D:D:D:D

4 Åsikter

Anonymous Anonym:

London? Där kör de ju bil på fel sida av vägen! De är inte kloka de där Londonborna *Tock tock tock*
:D

12:42  
Blogger Anna Nio:

Haha, så sant, men de är underbara på så många andra sätt, så det är okej att de är lite tokiga ("We all go a little crazy sometimes"). :D

13:15  
Anonymous Anonym:

"Always look at the bright side of life" -tada tadadadadada

PoK
den ömma

12:55  
Blogger Anna Nio:

Mamma: Så sant så, puss puss. :)

13:19  

Skicka en kommentar

<< Home