22 september 2006

Spree

Okej, vi har köpt sängstomme, hörnbäddsoffa, soffbord och en ny skrivbordsstol till mig på Ikea. Plattskärmar i svart och silver, matchande tangetbord och mus, samt DVD-brännare till min dator också är införskaffade. Tio rullar tapeter till vardagsrum och sovrum, samt färg till tjejrummet har köpts. Vi har dessutom fått färg till köket, hallen och sovrummet, samt golvpapper, rollers, tråg, penslar, och lim helt gratis från Poseidon. Från den snälle tapetkillen där vi köpt tapeterna fick vi dessutom sjukt mycket rabatt och gratis lim och skyddsplast, samt en provburk med färg till vardagsrummet (eftersom det var svårt att bestämma sig för en ljus eller en lite mörkare nyans av grönt).
Puh. Shopping kan vara utmattande, men jag klagar inte. :D

Ikeaturen blev en omvänd hetsig "Från koja till slott"-rusning när vi skulle lasta in grejerna från hyrbilen också. Vi hade tänkt hyra den i fyra timmar, och ifall man hade den längre debiterades man för ett helt dygn, vilket var dubbla priset. Således slog jag i armen i ledstången i hissen och fick ett riktigt nasty märke som dessutom blödde lite, ouch. Bilen blev fyra minuter sen men vi klarade oss ändå. :D


Anyway, jag har ju bara en krattig mobilkamera så jag lägger in lite produktbilder istället, så att ni får ett hum om hur det ser ut kanske. Ja, utifall att det är nån som är intresserad, hehu. :) Jag ska lätt lägga upp bilder sen när vi fått upp tapeter och färg överallt, världsapromise. :)


Sängen! Den är underbart overkligt stor och det känns som att lägga sig i en sagosäng varje gång. Lubs it.

Johan har en likadan, plus att vi har varsin mörkgrön Helmer hurts och likadana svartbruna skrivbord också. Det ser ut som ett lounge-kontor ungefär. :)

Jag vet, den ser inte mycket ut för världen bara såhär, men jag lovar att den är skithet i vårt vardagsrum. :D Dessutom är bäddfunktionen sån att man bara drar upp en ytterligare soffsektion som passar in i "tomrummet" i soffan så att säga, vilket leder till att man får en enorm, superbred soffa om man vill. Och det är klart man vill, när man ska kolla på film och mysa ihop sig med varandra. :D

Soffbordet är det inte precis någon superkvalitet på, men det var rätt färg och rätt storlek, och ohemult billigt, så vi slog till på det. Kanske hittar vi ett bättre bord i framtiden, men tills dess så duger det här finfint. 199 pix är inte fy skam!

Min underbart tysta och skarpa skärm. Johan har väldigt snarlika skärmar, fast 20" stora istället. Jag kunde inte se någon använding för mer än 17", så det fick det bli för min del. Hela vardagsrummet ser verkligen bättre ut utan de fruktansvärda gamla klumpklossarna till skärmar. Och denna behagliga tystnad, pris ske Gud, ingen av skärmarna piper det allra minsta!


Självklart: matchande tangentbord också, samt en mus som även den är i svart och silver. :) Nu fattas bara en skrivare för att göra hemmakontoret komplett, men det hoppas vi på att kunna köpa ganska snart. Sweetness. :D

3 Åsikter

Blogger anna:

åh härligt! vem har sagt att pengar inte köper lycka? först planera allt, sen handla och sen ställa iordning och hänga upp saker, åh! älskar't! :D

01:48  
Blogger Anna Nio:

Ja jag vet, haha. Pengar köper i alla fall vägen till lycka, det är då ett som är säkert. :)

10:48  
Blogger Anna Nio:

Hehe, fast eftersom vi måste tömma rummen vi målar i så står det saker överallt, vilket gör att det inte ser särskilt kul ut att fota... Jag får försöka fota så snart det är lite bråte undanröjt i alla fall. :)

10:43  

Skicka en kommentar

<< Home