11 september 2006

Vuxenpoäng

Idag har vi ansökt om ett lån på trettifem papp hos Nordea. Iiih. Otäckt, men jag hoppas ändå det går vägen. Såklart. Annars kan vi se oss om i månen efter nya skärmar, ny soffa, nytt matbord, nya tapeter... Ja, ni fattar kanske. Håll tummarna hela veckan för oss.

6 Åsikter

Anonymous Anonym:

Åh vad roligt! Det är det bästa som finns när man ( äntligen) hittat nåt man vill ha till hemmet och så kan man slänga ut det gamla...Skön känsla det där. Lycka till!

19:53  
Blogger Anna Nio:

Tack så mycket, jag hoppas verkligen det går vägen, annars kommer det ett gråt och skrik-inlägg i slutet av veckan, hehe.

20:04  
Blogger Dallerberg:

Jag tror det går vägen. De brukar inte vara så knöliga nu för tiden med att bevilja lån. Det är nästan lika enkelt att få ett riktigt bra lån från banken som det är att ta telefonlån och såna galenskaper :D
Eller finns det någon specifik anledning till att ni inte "borde" få lånet?

20:29  
Anonymous Anonym:

Bara ni inte hamnar i ett låneberoende ni inte kan bryta så....:)

06:05  
Anonymous Anonym:

Men att ansöka 9/11, det är väl ändå att be om problem LR!??!?!?++1+1

14:50  
Blogger Anna Nio:

Marre. Nej, eventuellt kan Johan ha en gammal betalningsanmärkning, men det gällde ett par hundra för ett missförstånd med en telefonräkning, och tydligen så gör de inte blankt avslag på betalningsanmärkningar utan kollar på summan, när det var och så vidare. Så nej, vi har väl inga skäl att inte få det, men vi törs ändå inte bara luta oss tillbaka och ta för givet att det går vägen. It's not safe hoping for the best, wihtout preparing for the worst. :)

Bror: Nej, gubevars, det hade vi inte tänkt. Det här är ju istället för att handla på avbetalning och betala av en sak i taget helt enkelt.

Elin: Hoppas inte det. :)

Martin: Haha, OH NO, det har du rätt i. Shit. Om det går igenom så behöver dock inte 911 vara en genomgående otursdag längre i och för sig. Hoppas hoppas!

15:03  

Skicka en kommentar

<< Home