04 februari 2007

London #5

Söndag 28/1

Vaknar löjeväckande sent eftersom vi inte somnat förrän tidigt på morgonkvisten efter Slimelight. Jag minns inte om vi lyckades göra nåt vettigt av den här dagen riktigt, det var min värsta sjukdomsdag under resan, så jag var ganska out of it. Bäddade ned mig med juice och mackor och kollade på någon bisarr variant av "Let's Dance" - fast på is - samt sov en del.

Framåt kvällen skulle vi träffa Dan the man och hade gjort upp om att ses på Urple Urtle (eller Purple Turtle som det egentligen heter) i Camden. Jag är febrig och jävlig och klär på mig så mycket kläder jag bara kan samt tar med näsdukar och lunkar i sakta mak bakom Addi och Luc på vägen dit. Väl framme vid Urple är det nån jävla drum n' bass-klubb som kostar £5 att gå in på, vilket ingen av oss har nån som helst lust med. Luc får lov att springa in och kolla om Dan redan kommit, men hittar honom inte. Vi försöker ringa men får inget svar, så vi messar att vi går till Elephant's Head istället.

På puben provar jag en av deras winter warmer's - rom med varm choklad. Fruktansvärt gott! Eftersom jag är febrig känner jag inte av alkoholen nånting heller, utan tycker bara att det är gott att dricka varmt. Helt klart min nya favoritdrink om vintrarna, hands down. :D Dan hör aldrig av sig och dyker heller inte upp, så vi beger oss hemåt efter tre timmar. På vägen hittar jag en reseskrivmaskin mitt på trottoaren. "Look, a new mystery bag!", utbrister jag och hugger tag i den innan vi bordar bussen. "Does it work?", undrar Luc, och fipplar lite med den. Och halleluja, den fungerar. :D

Tillbaka i Stokey är jag kalastrött och vill bara däcka, Andrea och Luc sitter uppe halva natten och pratar istället. Jag vaknar till ibland av att jag är helt febersvettig, men somnar stenhårt till slut.

Etiketter: