03 februari 2007

Snygg eller rolig?

Jag undrar en sak. Varför är det så, att när det vankas maskerad så kommer verkligen alla tjejer som nånting snyggt eller lite slinkigt? Jag vill alltid klä ut mig till nåt roligt, typ jättestor pruttkudde eller varmkorv, eller till en man, eftersom tjejer alltid ska se just snygga eller kåta ut.

Varför kan inte tjejer vara roliga egentligen? Men tänk på det; om en kille streakar så är det hilarious, men om en tjej gör det så är hon ganska knäpp och så kommer garanterat nån tycka att hon är porrig eller slampig. One does not exclude the other, mind you. Det är ju så himla tråkigt! Jag ställer inte upp på den här träiga porrbrudsfasaden, I say no!

Men innebär det att jag i solidaritet ska klä ut mig till Babben Larsson på maskerader i framtiden, för att rättfärdiga den roliga kvinnan? Oh no. Jag vill ha lösmustasch och skojig hatt, det är ju s
ånt jag lever för. Att det ska vara så svårt med könsrollerna egentligen.


Tigerdräkt för män och för kvinnor. Hmm.

Etiketter:

7 Åsikter

Blogger Mård:

Word sistah!
Dessutom undrar jag varför en man inte kan klä ut sig till något foxy utan att spela pimp eller bög? Hur sjukt tråkigt är det inte?

Jag har arrangerat en enda maskerad i mitt usla liv. Råmånga kvinnliga kursare bara wohoo klart jag kommer vaärefötema? När jag droppade temat (white trash) slutade det med att en - jag upprepar: EN (1) - donna kom. Massa män men en jävla kvinna. Plus jag då.
So sick.

21:52  
Blogger Anna Nio:

Ja, där har du en mycket god poäng indeed. Män är inte sexiga, de är skrattretande, kvinnor är inte roliga, de är sexiga. WTF dude? Those are my options? :(

Men vafaaan, jag har grämt mig mångt och mycket att jag inte kunde komma på den maskeraden, tyckte temat var helt otroligt roligt ju! Dålig stil på kvinnsen. Tycker det är samma sak i min värld, förutom mina två bästa (kvinnliga) vänner som känner som jag och klär ut sig till dumma eller läskiga saker. Hade jag närvarat på din fest hade jag nog kommit som sydstatsgeneral eller gårdsneger. Eller Ricki Lake-porrskadat fetto med attitydproblem (observera att jag inte skulle vara det minsta tilldragande men ändå skulle ha skimpy outfits, förstås)! :D

Jag älskar maskerad, tar alla chanser till att hålla dem jag kan, trots omgivningens protester; "Måste man klä ut sig?". Är det ens en fråga att ställa när man är bjuckad på maskerad? "Hej du är bjuden på begravning" "Jaha, men måste man se ledsen ut och ha vårdad klädsel?". Ologiskt. Usch! SKÄMS!

22:01  
Blogger Mård:

Haha, hur du får gårdsneger till white trash får du hemskans gärna utveckla :D

00:05  
Blogger Anna Nio:

Haha, jamen, en som blivit hunsad av dem, som måste tilltala dem med "Yes massa" och som svassar runt dem, men i hemlighet hatar och föraktar dem. Jag hade dessutom varit en perfekt driftkucku för samtliga deltagare, genom min blotta (svarta) uppenbarelse. :D

00:12  
Blogger Dallerberg:

Egentligen är alla kvinnor fnask som bara vill bli legade med (liggda? Liggna? :D) och när det vankas maskerad får de ÄNTLIGEN leva ut det och hora loss totalt utan att alla andra kvinnor blir avundsjuka och snackar skit!


LR!?

13:31  
Blogger Johan:

Vad ska en man klä ut sig till som är foxy då?

Det som dyker upp på rak fördomsfull arm är:

* Allt i uniform.
* Byggarbetare, med svettig bringa.
* Finkostymen
* Strippa?

Jag tror det säger sig själv varför vi män sällan klär oss så på maskerad, det finns fler klyshor för kvinns att vara slinkiga.

Åh varför ens foxa till sig på maskerad? Det är ju ett råbra tillfälle att INTE försöka se attraktiv ut.

23:49  
Blogger Anna Nio:

Marre: AA PSIS SÅ E D!1! Eller? :D

Johan Jag vill mena det! Det är perfa för att vara strykful/grotesk/humoristisk. Let's embrace the maskerad! :D

23:53  

Skicka en kommentar

<< Home