06 mars 2007

Vi börjar om igen

So, idag har vi slutligen tagit tjuren vid hornen och beställt ett nytt kanalpaket från Com Hem. Part of being vuxen är att välja att betala mer för kanaler man faktiskt vill se. Dock har det alltid stört mig något enormt att man ska måsta ha tillgång till, och betala för, en klump med kanaler, varav minst hälften är rent och skärt skräp.

Lyckligtvis verkar någon TV-snubbe på Com Hem ha insett att det kan finnas fler som ogillar detta ihopbuntningskoncept. Alltså valde vi något som kallas Åtta favoriter, där man plockar på sig de åtta kanaler man helst vill se, för den relativt facila summan av 159 kronor i månaden; Discovery Channel, Discovery Civilisation, Discovery Science, Discovery Travel & Living, Viasat Nature/Crime, Turner Classic Movies, Showtime och VH1.

Ja, vi gillar Discovery. Det har varit en fullständig plåga att endast ha tillgång till Discovery Mix de senaste fem åren. Nu jävlar ska vi se dokumentärer och faktaprogram tills ögena blör! Och dessutom: klassiska filmer, skräprullar från 80-talet, musik från detsamma och även HETA 90-talsvideos! Cleopatra, Babylon Zoo, Ini Kamoze, kom tillbaka - inget är förlåtet, men jag måste få se er igen ändå!

Etiketter:

9 Åsikter

Anonymous Anonym:

Very Disco ruuuuuuulz! Vi har också tyvärr bara mixkanalen.... Inte nog med att man aldrig vet riktigt vad de behagar visa, när de dessutom alltsom oftast bryter programmen mitt i för att slänga in den där jävla informationsbilden SÅ BLIR JAG VANSINNIG!!!!!

05:31  
Blogger Anna Nio:

Och kungen, han blev förstås VANSINNIG! Jo, det är extremt störande, men det finns tablåer för Discovery Mix här i alla fall. Kolla under "Alternativ", så kan du göra din egen kanallista. :)

13:08  
Anonymous Anonym:

Hahaha, nu fattade jag rubriken....skojsigt! :D

21:05  
Blogger Anna Nio:

Haha, ja, vi är ju så ordvitsiga i vår familj (utom pappa kanske). :D

22:12  
Blogger Madde (maddepladder):

Hej Anna, du har en utmaning på min blogg!

Självklart frivilligt men det vore kul att se dina svar... =)

23:18  
Anonymous Anonym:

Min användare på FL är San Lo. Jag skriver det här så är det hemligt typ, kanske. Apropå Discovery, har du sett "Dirty Jobs"? Han är så machobögig programledaren men ska tydligt var en vanlig hetero-kille. Jag ska se alla avsnitt jag kommer åt. Hade!

09:34  
Blogger Madde (maddepladder):

http://maddepladder.blogspot.com/2007/03/utmanad-av-michis.html

Länk till utmaningen.

13:59  
Blogger Anna Nio:

Maddepladder: Hej, jag ska försöka ta tag i utmaningen, men jag har inte hunnit än, sorry. :)

Sanlo: Aha, jag ska kolla lite där när jag är hemma då. :) Nä, jag har inte set det (än), men så snart kanalerna är inkopplade så ska det bli gloende av. :D

08:00  
Blogger Madde (maddepladder):

Absolut inget att be om ursäkt för, jag bara skrev in länken OM du vill göra den, så behöver du inte leta menar jag... =)

Här har du några roliga saker folk svarat :D

http://maddepladder.blogspot.com/2007/03/6-underliga-saker.html

23:44  

Skicka en kommentar

<< Home