08 maj 2007

Apornas planet?

Jag har drömt så mycket och så konstigt sen min man åkte till Norrland och lämnade mig ensam med min överaktiva hjärna.

I natt drömde jag först om ett konstigt krig mellan apor och människor, eller åtminstonde de där små aporna som skriker ganska mycket. Jag vet inte vad de heter dock, men det kan vara rhesusapor (se bilden). Och människorna, det var jag, Jasmin, Christian och några till som inte var bekanta för mig tror jag. Bägge sidor hade en teleporterande individ också, så det var ett mycket oberäkneligt krig. Människorna hade en slags barack, eller om det var ett tåg, som vi hade som högkvarter, där taket var borta och istället ersatt med en stor rutig filt.

Vid något tillfälle hamnade jag och någon mer via teleportering mitt i ett fält av döda apor. Plötsligt såg man indikationen på att någon annan kom teleporterande (som nån slags morphing av luften framför oss), och eftersom jag var där med människornas dito kunde det inte vara annat än apornas teleporterare. Jag och den andra människan gömde oss under ett täcke som tydligen var perfekt kamouflage i omgivningen, trots att det var turkost och blått i skrikiga färger. Aporna sköt hejvilt omkring sig med eldkastare eller liknande, men vi klarade oss.

I en annan sekvens i drömmen var jag och Jasmin själva i högkvarteret och kom på att vi ju kunde ha sex (!), så vi klädde av oss och kröp ned i en säng. Då kom de andra tillbaka och glodde som om det var det mest ofattbara de sett i hela sina liv, trots att vi alltså inte ens gjort något sexuellt än. :D Jasmin gick, hon skulle hämta något eller gör
a något, och då var det en annan tjej där som föreslog att hon och jag skulle liggas istället, vilket jag (såklart) tyckte var en bra idé, hahaha. Vet inte hur det gick där sen, för jag minns inte mer.


Jag har även drömt att jag var och hälsade på min familj, och att jag bestämde mig för att gå till den stora mataffären för att se om mamma var där. Mataffären var stor som ett land och hade en massa soffhörnor och annat liknande för att man skulle kunna koppla av också. Jag satte mig i en fåtölj och satt och halvsov och halvstirrade på hälsokost/ekologisk mat-hyllan (som var nån kilometer lång). Efter ett tag insåg jag att de ju måste ha jättemycket nyttig mat här, att jag kanske skulle kolla vad som fanns och köpa hem lite grejer.

Jag hade ingen plånbok med mig så jag gick för att se om mamma hade det. Hon satt i en asstor svängd, vit soffa och tittade på en i jämförelse väldigt liten TV, med en karl bredvid sig som inte var min far, men jag tror att det var hennes man i drömmen. Han var kung, och såg ut som en kung eller knekt från spelkort gör. Han låg med huvudet i hennes knä och sov. :D Jag satte mig bredvid och då la han huvudet i mitt knä istället. :D
Jag tog i varje fall upp det här med den ekologiska maten och mamma började dra värsta dåliga skämten om hur man kunde sitta med ett par glasburkar med lite vatten i och hälla fram och tillbaka mellan burkarna tills det bildades alger, sen kunde man mata varandra med det, så hade man hälsokost. :D

Sen var Jasmin med i drömmen igen och började berätta om hur Adam hade missförstått hela pendeltågssystemet och gått av fel och sedan gått åt fel håll och det ena med det andra. :D Sen vaknade jag.


Annars har jag i helgen drömt att Andrea hade låst in sig i ett badrum och att det var väldigt viktigt och väldigt farligt att hon kom ut, men jag visste att hon gjort något fel eller dumt där inne, så jag lyckades lura mig in utan att de onda människorna utanför skulle få veta vad hon gjort. Jag tror att hon skulle åka bort på bröllopsresa eller flytta, något som hon inte ville i varje fall. Antingen var hon gift eller så skulle hon gifta sig, med en elak man som hon inte tyckte om. Väl där inne var hon helt apatisk och hade försökt klippa av sig sina extentions (!) och spola bort dem i avloppet i badkaret. det hade såklart fastnat och nu var det jättemycket hårtussar i badrummet. Jag fick städa upp dem och kasta dem i soporna eller spola ned dem i toan, minns inte nu. Mycket underligt.

Etiketter:

4 Åsikter

Anonymous Anonym:

GROOOOOOVT!!! DU HADE (NÄSTAN) TJEJSEX! GRÖÖÖÖÖÖVST! ;D

05:27  
Blogger Anna Nio:

Hahahaha, det är bra att du bara reagerar på det, KEEP UP THE GOOD (censorship) WORK! :D

12:50  
Anonymous Anonym:

Spännande drömmar. Brukar du försöka tyda drömmar ibland? Sägs vara ett sätt att nå sitt undermedvetna =)

ps. Som du förstod så var det inte jag som skrev en massa Spiderman-reklam den 23/4 under med användarnamn Marie.

13:23  
Blogger Anna Nio:

Marie: Haha, det förstod jag, ingen fara.

Jo, ibland, men oftast tar jag såna här drömmar som ett tecken på min livliga fantasi, och nästan alltid när jag drömmer är det som om det vore en film, overkligt men ändå är jag där. Jag är t.ex. aldrig rädd fast jag kan vara i farliga situationer (som kriget i den första drömmen).

13:28  

Skicka en kommentar

<< Home