10 juni 2009

Internetvett

Uppfyller du någon eller samtliga punkter på denna lista? If so, ABORT immediately!

Att...
...ha svart bakgrund på sin blogg/sajt - WHY, OH WHY? Jag får verkligen ont i ögonen, på allvar!
...totalignorera någon på sin vännerlista, men ändå inte säga något eller ens avsluta nätrelationen - Seriöst, är ni tolv år eller?

...ha automatisk musik som spelas upp -
Jag blir alltid livrädd, not to mention att det aldrig (so far, so bad) är något som jag vill höra på.

...inte svara på kommentarer alls - Är endast okej om man får runt 20 eller fler på alla sina inlägg, annars: what's your problem, stuck up bitches?
...besvara kommentarer man fått i sin egen blogg, i kommenterarens dito istället -
Mycket förvirrande!
...bli ledsen eller ta det personligt när man blivit borttagen från någons facebooklista/motsvarande, trots att man aldrig pratar med varandra och inte har setts på tio+ år - Kommentar överflödig.
...lägga upp nakna eller lättklädda bilder på sig själv för allmänhetens beskådan - So not ok, det som läggs upp på nätet försvinner aldrig!
...lägga upp nakna eller lättklädda bilder på någon ANNAN för allmänhetens beskådan - SO not ok, det som läggs upp på nätet försvinner ALDRIG!
...anonymt mobba främlingar eller människor man av nån anledning "hatar" - Herregud, skriv under ditt rätta namn och stå för dina åsikter, eller håll dem hellre för dig själv, det är väl ändå inte så viktigt att få säga: "Du är ful och ser tjock ut!"? Vad ger det egentligen? Känns det bättre efter man sagt en sån sak? I highly doubt it, så SKÄRP ER, jävla internetbullies!
...ha animerade gif:ar nånstans, nånsin - Nej, det har aldrig varit ballt. Sluta nu. Nu!
...kommentera bara för att få skriva av sig, trots att det man säger inte är vidare relevant för inlägget i fråga/skriva en fem A4 lång ostrukturerad dravelkommentar - Men skaffa en egen blogg, FFS! Kommentarer är trevliga om de har med saken att göra, eller indikerar vad kommenteraren tycker om texten. Annars, not so much.
...kräva bekräftelse via bildtext, i stil med "Adda mig ^-^/Är jag söt?/KOMMENTERA!11!", etc. - Kanske dags att skaffa sig en självkänsla? Oftast är det väl fjortisar som gör såhär, men det är icke desto mindre störande att se. Varför behöver man uppmärksamhet eller bekräftelse
från främlingar på att man duger utseendemässigt?
...ändra statusupdate 60 gånger om dagen - SLUTA, du har ändå inget vettigt att säga!
...inte kommentera alls för att man får nån slags prestationsångest - Kommentarerna är inte i huvudsak tänkta som nån slags extrablogg, vet ni. "Fan vad bra!" eller "Det var det dummaste jag hört!" eller dylikt duger utmärkt.
...deleta sina inlägg för att man av olika skäl ångrat vad man sagt - Argh, denna feghet! Det fina med textbaserade argument är just att man har tid att fila på vad man vill ha sagt och slipper vräka ur sig saker som "Amen durå! Och din morsa! Ööhh!".
...posta totalt ogenomlästa inlägg - Men snälla, korrläs, KORRLÄS!
...inte läsa den fakta som ges utan ställa totalt onödiga frågor i forumtrådar/gästböcker/eventgästböcker etc. - Det borde införas körkort på internet, med obligatoriska IQ-test, stavningskontroller och liknande.
...inte posta relevanta fakta i produktinfo/event/forum topics - Kretiner, ni får inte heller nåt körkort.
...posta bilder, på en bildsajt, utan bildtexter - Varför i hela världen? Det är ju som att titta i någons textbefriade fotoalbum, utan albumets ägare intill som kan förklara vad som händer. Meningslöst! En bild säger inte tusen ord, people!

Och det värsta är att jag säkert kan komma på trettio ytterligare saker om jag bara orkade. Men det gör jag inte.

Etiketter: , ,

8 Åsikter

Blogger Dallerberg:

Jag har svart bakgrund!!!!!!!! Och ibland svarar jag inte på kommentarer heller, fast inte för att jag inte vill utan för att jag tänker svara sen kommer jag på ngt annat att göra och sen glömmer jag bort det för all framtid :D

11:39  
Blogger Anna Nio:

Ja, SLUTA MED DET SVARTA! Haha, men då är det inte med flit i alla fall, du är ursäktad för det! Fast jag kan inte minnas nån gång då du inte svarat på nåt jag kommenterat, dock, om det är nån tröst. :)

11:42  
Blogger Dallerberg:

ONCE YOU GO BLACK YOU NEVER GO BACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10:41  
Blogger Anna Nio:

No shit? :D

11:25  
Blogger Verbal Kint:

...ha svart bakgrund på sin blogg/sajt - WHY, OH WHY? Jag får verkligen ont i ögonen, på allvar!

Not gonna change.

...ha automatisk musik som spelas upp - Jag blir alltid livrädd, not to mention att det aldrig (so far, so bad) är något som jag vill höra på.

OK, tas bort. Håller med...

13:05  
Blogger Anna Nio:

Verbal: Fan också, jag vill ha en färggladare, eller i alla fall ljusare, internetvärld. :D

HURRA! Musik är helt okej, men man måste få välja att spela den självmant, tycker jag.

13:08  
Anonymous Bror:

Klockrent så när som på svart, som visst kan fungera...:)

Mest avskyr jag musiken som spelas, framför allt därför att jag oftast lyssnar på min egen musik som kommer från, just det, DATORN! vilket betyder att det blir två ljudkällor som spelas samtidigt och chansen att de liksom skall passa ihop är ungefär en på miljarden!

05:36  
Blogger Anna Nio:

Erik: Haha, just det svarta är högst personligt, men också väldigt sant; Jag FÅR verkligen grymt ont i ögonen av svart bakgrund, det kan inte hjälpas!

Haha, åh, en klassiker, så underbart med dubbel musik! Allra bäst är det när man inte kan utröna var den nya, ofrivilligt spelade, musiken härstammar från, eller om man inte ens har möjligheten att stänga av den, mmm!

11:33  

Skicka en kommentar

<< Home