26 augusti 2009

Oh. My. God.


Har ikväll sett "District 9", vilken jag inte kan göra annat än fetrekommendera till alla och envar. För gemene man är den förmodligen inte alls bra, då den inte är varken amerikansk eller amerikaniserad, men för alla andra är den ett klart måste. Den lyckas med något så ovanligt som att ha helt okända skådespelare och en relativt okänd regissör (men dock en vrålkänd producent i Peter Jackson), men ändå är det inte en käft som brister i sin uppgift. Respekt!

Dessutom blandar den framgångsrikt sci fi, action, drama, fejkdokumentär och politisk film. Jag kan ärligt säga att jag aldrig sett nåt liknande. Som en extra bonus är specialeffekterna och datoranimeringarna så snygga att till och med jag blir såld, jag som vanligtvis kaskadvomerar ur ögonen åt alla jävla CGI-härken som huserar i var och varannan film numera. Men inte här. Här har verkligen alla gjort sitt jobb. Och det riktigt bra, till och med.

Se! Och se trailern också! Ett hett tips är att inte läsa för mycket om handlingen i förväg, jag visste inte mer än vad man får se i den länkade trailern, vilket gjorde filmen så mycket mer intressant, kan jag föreställa mig.

Etiketter: ,

2 Åsikter

Blogger Donny H:

Fan! Jag vill oxå se den. (Som ett barn) Nuuuuuuuu!

23:47  
Blogger Anna Nio:

Donny: Den har premiär imorrn, spring och se direkt!

11:05  

Skicka en kommentar

<< Home