11 februari 2006

Retro-strejk 2

Det är ingen hejd på detta, efter en noggrannare djupdykning i senaste Cosmo finnar jag även dessa skräckexempel på kommande vårtrender:

Cholotrenden - Innebär bland annat mörk läppkonturpenna och oformlig skjorta med endast översta knappen knäppt. Vad kommer tillbaka härnäst, jeansen bak och fram? :P

Kilklackarna - Har redan funnits bland oss ett tag, men jag kan inte förlåta dem. Jag tyckte det var snyggt på skolavslutningen i åttan. Då var jag fjorton. Fjorton ursäktar dålig smak, men nu har även vuxna kvinnor på sig skiten, stoppa dem!

Solpuder - Behöver jag säga mer? Och är inte det samma sak som indianpuder? *ryser*

Färgade jeans - De måste skämta. If I close my eyes, maybe it will go away.

Virkat - Jag tänker på de gräsliga lårlånga koftorna i högstadiet. Ska man inte ha en liten virkad judekalott till också?

Allt andas alldeles för mycket 90-tal för att jag ska klara av det. Snart säger de väl att färgerna som gäller är limegrönt och lila också, samt att cykelbyxor och USA-sockar är årets festkombo. Det är så man kan gråta.

2 Åsikter

Blogger Dallerberg:

Åh herregud.. Såvitt jag fattat så brukar cosmo ha rätt va? :(

Jag hatar verkligen kilklackar också och 90-talet är ju en SKAM modemässigt.. jävla skit. Jag kommer bli tvungen att sticka ut mina ögon :/

16:25  
Anonymous Anonym:

Jag vet inte vad kilklackar är :(

17:17  

Skicka en kommentar

<< Home