04 november 2006

Det finns viktigare saker

Som sagt. Mycket viktigare. Läs här till en början, om problemen med vårt klimat som vi ALLA måste se till att få bukt med. Jag hoppas jag kan hitta fler och värdefullare länkar än Aftonbladets. Men jag vill sova först.

Etiketter: ,

2 Åsikter

Anonymous Anonym:

Vi har väl knappt femtio år kvar på den här planeten om vi fortsätter som vi gör nu eller hur? Jag läste dock en intressant insändare i någon av dagstidningarna. Han påpekade att för Sveriges del skulle faktiskt de flesta av klimatförändringarna snarare innebära en fördel än en nackdel. Vi skulle enligt honom få ett klimat som liknade det som sydeuropa har idag. Sen om alla vill ha det klimatet(jag vill ha kvar mina vintrar!) är en annan femma.

Nä, jag tror tyvärr att den här planeten är körd. Det vi måste göra är att hitta en ny beboelig planet där vi ser till att inte göra om de miljöförstörande misstag vi gjort här på jorden.

Fast det vete fan om vi hinner utveckla rymdskeppen tillräckligt snabbt...

09:05  
Blogger Anna Nio:

Du får jobba på skeppen så jobbar jag på att vara miljövänlig så länge det går, och så tjingar jag en plats på ditt skepp! Jo, givetvis kan klimatförändringen "funka" för oss i norr, men jag vill inte ha något varmt klimat, jag kan inte ens vistas i solen om somrarna som det är, så att ha det supersoligt jämt vore verkligen inte något att föredra för min del.

Sen att det finns folk som gillar när de är väldigt varmt och säkert jublar åt såna fakta är ju ett stort bevis på hur fruktansvärt dumma de är - det är knappast som att klimatförändringarna händer för att vi ska ha lite kul. Är man så frälst i varmt klimat föreslår jag att man flyttar till ett annat land, varsågod, bara att dra.

11:52  

Skicka en kommentar

<< Home