03 november 2006

Vad är det som händer egentligen?

Jag är allvarligt i chocktillstånd. Jag förstår ingenting längre, vad är det som är så intressant med Johan och Cissi? NOTHING!

Nu är det såhär: Det är två personer kvar i Idol som är det minsta intressanta att se på, varav en egentligen är relativt platt, och det är Erik. Den enda som verkligen har både talang, karisma och utseende för att ha något som helst att göra med Idol 2006, är Marcus. And that's the end of that chapter.

Felicia, du tråkar livet ur mig - har människan en enda äkta känsla? Hon är jättenöjd med sina uppträdanden, växer som människa, vill ge allt hon kan med låtarna, och kan inte yttra en mening utan en hel sjö med klyschor och floskler. Och känns totalt genomfalsk, samt låter helt sjukt ansträngd i rösten. Och så Johan och Cissi då. Två töntar som inte har ett jävla dugg att göra i en talangjakt, eftersom de verkligen inte KAN sjunga. Ärligt talat, hur svårt är det att sjunga Mr. Big? INTE ALLS!

Jag brukar ha rätt grym koll på utgången i sånt här, och jag hade satt Linda som trea, Danny som tvåa och Marcus som vinnare. Det tyckte jag var solkart from miles away. Johan och Cissi tyckte jag skulle åkt ut före Snäckan, och då var inte han särskilt bra han heller. Men bättre än dem. Men nu har alltså två av ledarna redan rykit. Hur OLOGISKT är inte det här? Jag FATTAR inte!

Men jag säger såhär: Om Marcus också åker ut, då slutar jag kolla, för då bryr jag mig verkligen inte ett jävla skit om vem som vinner, talanglösa jävla okarismatiska fitt-sopor (deltagarna och svenska folket. Alltså alla.).

Etiketter: , ,

5 Åsikter

Blogger Anna Nio:

Ja, undrar om det finns nåt secret society som skojröstar på alla soporna? Kul sätt att slösa bort skitmycket pengar på. Verkligen. Hoppas stenhårt på antiröstning omgående, även inom politiken. Ur led är tiden!

00:27  
Anonymous Anonym:

Oj, åkte Danny ut? Det var oväntat. Vi såg som vanligt bara själva framträdandet, vi orkar aldrig vänta på utröstningen..

Hursomhelst så håller jag helt med om att Johan och Cissi borde ha åkt ut för länge sedan. Ok, Johan gjorde faktiskt ett bättre framträdande igår än vad han gjort tidigare, men i jämförelse med Danny kändes hans framträdande fortfarande som fritidsgården fjortis.

Jaja, så går det när man låter folket rösta.... Folk har ingen smak och förmodligen kan inte stina, 13 år, höra skillnaden mellan en som sjunger bra och en som sjunger som en överkörd hamster!

08:58  
Blogger karro:

jag fattar fanimej inte vad som händer, är folk helt jävla dumma i huvudet? JAG BLIR SÅ HIMLA AAAAAARG. usch.

12:53  
Blogger Anna Nio:

Jag säger bara USCH.

18:10  
Blogger Dallerberg:

Men det är väl ändå bara 12-åriga tjejer som faktiskt röstar? Då kan man ju inte förvänta sig något vettigt resultat direkt..

Men den enda gången jag sett Idol i år så var faktiskt Danny den enda som kunde sjunga överhuvudtaget. Alla andra lät som halvkass karaoke.

00:09  

Skicka en kommentar

<< Home