11 mars 2007

Short stuff

En kortfattad recap av läget just nu:

Jag jobbar på med mina tre jobb och är väldigt trött, så jag orkar inte skriva nånting här direkt. Förhoppningsvis blir det bättre när jag fått in lite rutiner och slipper tajma så illa att jag är hemma 22 ena dagen och måste gå upp 06.15 dagen därpå. Inte koolt.
De två första veckorna med Com Hem får man ALLA deras kanaler GRATIS. Vi har helt crazy insane mycket kanaler just nu, förstår inte hur folk kan vilja ha så många frivilligt - det går ju inte att välja vad man ska se på, och bara att zappa igenom dem tar minst en kvart.
• Jag kan inte räkna. Det har jag alltid vetat, men jag upphör ändå aldrig att förvånas över hur fel det blir. Jag får inte alls åttatusen för 35 timmars jobb, jag får tiotusen. Och då är jag tillfreds. :)
• The Ark till Helsingfors, jag är nöjd. Inget bidrag känns som att det skulle knock the socks off Europe, men nu slipper vi i alla fall skämmas lika mycket som året när Martin Stenmarck åkte. Mest nöjd är jag med att den trista tjockisbrudens ballad inte vann. Vad fan såg folk i den? Varken jag eller Ella kunde ens minnas hur den lät några minuter efter att vi hade hört den. För tredje gången. Det är en riktigt, riktigt, trist låt som inte fastnar i varken Humle eller Dumles ljudminne, det.

Nä, nu ska jag fortsätta njuta av min enda lediga dag den här veckan. Nästa vecka kommer jag jobba så gott som heltid, så jag kommer fortsätta vara trött och sleten då med säkerligen. Jag kommer aldrig förstå hur folk klarar av att jobba heltid utan att gå under av trötthet och leda. Unbelieveable.

Såhär bra på att räkna är inte jag.

Etiketter:

9 Åsikter

Blogger Dallerberg:

Hos oss är heltid ca 36 timmar/vecka och det är fan precis vad jag orkar med förutsatt att jag har reserv (dvs sitter i soffan och degar) MINST 7 av de 36 timmarna :D

Jag fattar inte heller hur folk orkar jobba "riktig" heltid (dvs 38 timmar) jag skulle fan DÖ!

16:11  
Blogger Dallerberg:

Men jag tror iofs inte att jag jobbar ens 36 timmar, det är bara vad som står på "pappret", jag har oftast de sena jobben som är mellan 6-7 timmar långa... jag vill minnas att facket hade kollat upp hur mkt vi jobbar på riktigt och kommit fram till 32 timmar :D men jag vet inte om det stämmer :D

16:14  
Blogger Anna Nio:

Nä fyfan, jag fattar inte hur man pallar, jag blir knäckt efter en vecka bara. Det var mycket snack om att lagstifta om sextimmarsdagar förut, har de lagt ned det eller är det fortfarande på tapeten? Jag röstar för!

16:24  
Blogger Mård:

Jag tror inte du är så värdo på att räkna, det är bara det att man alltid glömmer att lägga till 13 % semesterersättning på grundlönen. Happens all the time.

18:48  
Blogger Anna Nio:

Mården: Haha, det var precis det som hände! :D Och procent kan man ju inte räkna med, jag tvår mina händer! :D Fast i ärlighetens namn så är matte en av de största hindrena i min värld faktiskt, usch.

19:44  
Blogger Madde (maddepladder):

Tänkte bara säga att jag har tagit mig friheten att göra en bildlänk till din blogg som jag har på min blogg. Du kan se den längst ner i högerspalten på maddepladderbloggen.

Hör av dig om du vill att jag tar bort den eller att jag ska ändra nånting med den. Har använt din grafik och förstår självklart om du INTE ville att jag skulle göra det... Tänkte att bästa sättet att fråga va att göra den så får du se och avgöra vad du tycker.

Mvh Madde

01:16  
Blogger Anna Nio:

Maddepladder: Oj, det var ambitiöst. Jovisst går det bra att du har den. :)

08:54  
Blogger Madde (maddepladder):

Vad bra! Tycker det är kul att "klippa och klistra" så jag fick för mig att göra så till mina favoritbloggar och du tillhör den skaran. :)

11:50  
Blogger Anna Nio:

Tack. :)

14:13  

Skicka en kommentar

<< Home