04 augusti 2007

Shriek

Tittade mig just i spegeln och log, och plötsligt såg jag sinnessjukt mycket äldre ut. Mina permanenta påsar under ögonen har skaffat egna påsar, good lord vilken rynkmängd där var.

Måste sett underligt ut ifall nån hade sett mig, att stå med ett stelt leende och småpipa i skräck medan man stirrar i spegeln. Skräckscenario.

Jag ser ut att vara minst 28, som jag är, och inte 22 som jag alltid får höra att jag ser ut att vara. Så plötsligt har jag alltså åldrats sex år fast jag egentligen redan betat av de åren. Confusing. Damnit, jag trivdes med att vara fejk-22, hade hoppats på att sporta den looken ett tag till, men nänä. Kiss.

Ja, detta är alltså jag

---

Update
Klistrar in, lite modifierat, vad jag skrev i kommentarerna också: Jag gillar faktiskt ålderstecken, men det var så VÄLDIGT mycket påsrynkighet att jag blev rädd. Tänk att vakna en dag med 40 nya rynkor - det var det som var det otäcka. Annars gillar jag gråa strån och rynkor, tycker det är jättefint att bli äldre, bara det går långsamt så man hinner vänja sig! :)

Etiketter: ,

2 Åsikter

Blogger Dallerberg:

Är det verkligen du på bilden? TJIT! Men du, jag har inga rynkor alls fast jag är äldre än dig, men det är bara för att jag är TJOCK så fettet fyller ut rynkorna :D
När jag går ner i vikt kommer jag bergis se ut som ett russin..

Jag tycker det är ok med ålderstecken, jag gillar inte ungdomar och vill helst inte se ut som en heller då.

Nu vet jag iofs inte om du fått miljontals nya rynkor sen vi sågs senast men då märkte jag iaf inte av några rynkor på dig utan du var snygg som vanligt :)

17:07  
Blogger Anna Nio:

AA D E JA!11! :D Nej jag gillar också ålderstecken, men det var så VÄLDIGT mycket påsrynkighet att jag blev rädd. Tänk om du vaknade en dag och hade 40 nya rynkor? Det var det som var det otäcka. Annars gillar jag gråa strån och rynkor, tycker det är jättefint att bli äldre, bara det går långsamt så man hinner vänja sig!

Tack för komplimangen. :)

17:53  

Skicka en kommentar

<< Home