04 augusti 2007

Wuthering heights

Kära bloggen.

Den här veckan har jag blivit illa behandlad av en gubbjävelläkare IGEN, gjort slut med the love of my life och världens finaste människa och så idag gick TV:n sönder. Just perfect.

Gubbjävelläkaren sa i princip rent ut att psykiska besvär var ett nys och inget som skulle hindra en från att arbeta. När jag precis skulle gå sa jag att jag inte förstod hur han kunde göra den bedömningen och att jag inte höll med, men att jag inte hade något att sätta emot. Varpå gubbjävelläkaren (it's his real name, ok?) svarade "Nej, du har ju inte det". Men mother. Fuck. Er. Hur kan man SÄGA såna saker? Som vuxen karl? Som LÄKARE? Jag önskar jag kunde bygga bomber eller krossa knän.

Veckans positiva saker är att jag inte snålade ur då jag köpte TV:n, utan la till två extra år på garantin. Meaning att jag inte behöver betala en spänn för att få den fixad eller utbytt. Positivt nummer två är att Martin och Emelie kommer på blixtvisit nästa helg, och att jag kan haka på dem i bilen tillbaka upp till Stockholm på söndagen och stanna där en hel vecka = positivt nummer tre.
Vad säger ni tjockholmare om det? En trasig och trött jag, men still, ett personligt besök av moi mellan 12-20/8 kanske? Jag kan krossa champagneflarror mot båtar om ni behöver nån för official business, annars tänkte jag öva på min drottningvinkning och softa mest.

Etiketter: , , ,

5 Åsikter

Blogger Dallerberg:

För första gången kommer du hit en vecka då jag bara jobbar tre dagar! Yay! :D Jag är ledig den 13:e och 17,18,19:e

16:59  
Blogger Dallerberg:

Och vilken jävla skitläkare, jag tycker du ska försöka gå till en psykiatriker istället. Vanliga läkare har fan ingen koll..

17:01  
Blogger Anna Nio:

Hurra! :D

Jo, jag skulle gärna träffa en psykiatriker men det finns tydligen inte tillräckligt många verksamma sådana för att en sån som jag (= inte självmordsbenägen/schizofren/heltokig) ska få tid hos dem. :(

17:06  
Blogger Dallerberg:

När jag var psycho gick jag till en privat psykiatriker, slapp alla köer och blev sjukskriven direkt utan jidder :D

Och det där "klippkortet" funkade hos honom också så det var gratis efter 4 ggr eller nåt sånt..

Min erfarenhet av sjukvården säger att man aldrig ska hålla på med vårdcentraler, husläkare och remisser utan det bästa är att fixa allt själv.. och psykiatrin är inte ett område som kräver att man går via vårdcentral och remiss.

22:19  
Anonymous Anonym:

Va faaaaan. Ärligt? Vad händer nu då? Maila mig!

20:40  

Skicka en kommentar

<< Home