19 februari 2009

I know you'd like to think that your shit don't stink

Mina sopor luktar som hin håle.

Jag fattar inte vad problemet är. Det är definitivt inte Jockes fel, eftersom det här har besvärat mig i ett antal år redan. Men alltså, vi slänger soporna minst två gånger i veckan här, förmodligen oftare. Vi använder inga mjölkprodukter som ligger och surnar, jag äter inte kött som skunkar till sig, vi brukar slänga ut gammal mat innan den börjat mögla (inte alltid, men ja, I try), vi källsorterar det mesta, så nästan inga sumpiga förpackningar ligger och luktar lök - men VAD är det som stinker så förbannat illa, då?

Jag äter mycket färska grönsaker, och med grönsaker blir det ju alltid lite kvistar och kanter som inte äts upp, men jag har ändå svårt att förstå att de skulle börja stinka så överjävligt som det alltså luktar ur vår soppåse. Jag hatar äckliga lukter, och sådana märks särskilt tydligt i en yttepytteliten lägenhet som denna. Fan, jag överväger att sätta upp en superduper-övervakningskamera som spelar in vad som HÄNDER i soporna, I NEED TO KNOW!

Etiketter: , ,

2 Åsikter

Anonymous Anonym:

haha wtf, fan vad sjukt det låter :D jag föreslår att du skaffar en soppåse med lock, det har ju jag och det innebär att man slipepr det där. fast mina sopor luktar sällan illa om jag inte ätit en massa vitlök. vitlöksrester STINKS! det kanske är det? :O

11:33  
Blogger Anna Nio:

Åh nej, vi äter ju jämt vitlök! Det kanske är det som är grejen, fan också! Kommer ju inte sluta äta vitlök förrän jag är död, crap! Jag ska börja kasta ut skräpet genom fönstret. :D

Ja, fast vi slänger saker så ofta att jag tror man skulle bli galen på att lyfta på ett lock hela tiden, eller om det är en sån som du har, med vipplock liksom, så är de oftast rätt små, vilket innebär att man måste byta påse ännu oftare (ju mer jag tänkt på saken, så slänger vi fan sopor uppåt fyra gånger i veckan, inte två som jag skrev först!). DESSA I-LANDSPROBLEM!

12:36  

Skicka en kommentar

<< Home