27 januari 2009

Asful

Det finns vissa människor som provocerar mig med sitt utseende.

Jag menar inte deras klädstil, även om det givetvis finns mer än en rimlig del av gräsligt klädda karaktärer där ute. Nej, jag pratar om en persons blotta uppsyn, deras anlete. Vi kan säkert vara överrens om att det finns en del människor som så gott som alla tycker är utseendemässigt frånstötande, de som av en orsak eller annan är kraftigt deformerade exempelvis, men de jag tänker på här är fullt normala och fungerande individer. Jag dör bara inombords av att se deras ansikten, jag kan inte förklara det bättre. Ni vet, när man ser någon och bara vill tjuta högt i avsky, trots att det som sagt inte egentligen är något konkret fel på nyllet i fråga.


En av mina värsta Asfula är Robyn. Jag klarar inte av hennes ansikte, det har jag aldrig gjort. Något av det första jag tänkte när jag såg henne, då hon slog igenom för en brakmiljard år sedan, var att hon var så hiskeligt ful. Paradoxalt nog så tycker jag dock att hon är grymt duktig på det hon gör, så jag kan liksom inte hata henne fullt ut. Ändå AVSKYR jag verkligen att se hennes feja. Usch! Renée Zellwegger är ytterligare en person som kvalar in, även om min avsky mot hennes plyte inte är helt likställd med hur illamåande jag blir av att se Robyn.

Ett par karlar som får min fulhetsbarometer att skjuta i höjden är Usher och 50 Cent. Att de dessutom har stora bihang av brudar kring sig som envetet hävdar deras snygghet och sexighet gör att min fulhetsbarometer springer i taket inom mig. Snygga? HUR ÄR DET MÖJLIGT? Argh! I synnerhet Curtis (a.k.a. 50) är på fullt allvar något av det fulaste jag sett i mansväg. För att bre på äckelkänslorna är han dessutom en totalt värdelös rappare med asfula tatueringar, sjukt dåliga låtar och en mer än pinsamt dålig film bakom sig. Ändå är han dyrkad och framgångsrik, livet är som bekant inte rättvist. Hans ansikte sänder mig
direkt to the pits of aesthetic hell.

Jag behövde en sjukt söt bild till det här inlägget, or I WOULD DIE!

Det finns förstås jättemånga fula jävlar där ute, som är ansedda som snygga, men de är inte SÅ fula att de skickar laserstrålar i min hjärna bara genom att visa sig på kort. Ta till exempel tonårstrånet Zac Efron: Flickfavorit? Check. Trots grisnäsa? Check. Horder av skrikande fans ändå? Check. Magiskt ful frilla också? Check. Men jag står ut med att se människan, precis som jag står ut med att se störtfula uppnästa Sofi Fahrman, horse face Sarah Jessica Parker, lökansiktet Mariah Carey med många fler. Det är inte lätt, men det går. Just bite the bullet, baby, bite the bullet.

Det finns garanterat fler människor som platsar här, men för att mitt blodtryck ska hålla sig under akut krisnivå är det bäst att jag slutar fundera och sätter punkt nu. Usch.

Etiketter: , , ,

6 Åsikter

Blogger Madde (maddepladder):

Hahaha, ett av de bästa inläggen jag någonsin läst (alla bloggar, alla kategorier)!

Jag håller med dig men jag vill gärna vill byta plats på Robyn och Reneé och Ushers utseende ger mig inte rysningar, trots att jag inte tycker att han är snygg.

Men som sagt Reneé... När hon är Bridget Jones så köper jag det men när hon ska spela "snygga" roller. Hur ÄR det möjligt att hon ens får sådana roller?!

Och 50...

Som sagt, usch.

00:54  
Blogger Dallerberg:

ÅÅÅH! Jaaa! De är så vidriga. Min absolut värsta är han i den där panodil zapp-reklamen som gick för hundra år sen haha det är säkert inte ens någon som minns honom men jag fick tokspel såfort han dök upp i rutan och jag ville bara sparka in nyllet på honom. Pga hur han såg ut :D

Jag kan fortfarande bli förbannad bara jag tänker på honom :D

02:38  
Blogger Anna Nio:

Maddepladder: Haha, åh TACK! :D Reneé Zellwegger ser ut som ett rävgryt i ansiktet och jag vill slåss då jag ser henne, UÄCK!

Marre: Hahahaha, jag hatade också den, men av ett helt annat skäl: Jag förstår FORTFARANDE inte varför man skulle ta TVÅ. Kunde de inte gjort dem dubbelt så starka i så fall? Hjälper det inte med en tablett? Annars räcker det väl med att ta två vanliga Panodil? Eller vad var skillnaden? Den gör mig galen! Still! :D

11:32  
Blogger Madde (maddepladder):

Kan dessutom erkänna att jag har ett par egna "värsta" men jag är för feg för att skriva ut det (svenska "kändisar").

Finns speciellt en... Hennes utseende tillsammans med att hon har svårt att prata rent för att hon har så fruktansvärt stor haka, konstig mun och spretiga tänder gör att jag ryyyyser. Låter som hon har alldeles för mycket saliv i munnen att hålla reda på när hon pratar.

Usch. :)

17:53  
Blogger Emelie:

Hahahahaha :D:D:D
Två kändisar som det är helt galet att alla tycker är så snygga: Brad Pitt (ser ut som en vattenkammad hamster) och Jennifer Aniston (NEJ).
Jag har förvisso alltid svårt för svenska filmer, men om Jakob Eklund eller Per Morberg dyker upp så kastar jag mig skrikande på fjärrkontrollen.
Eller Johannes Brost. Huuuu.

10:04  
Blogger Anna Nio:

Emlan: HAHAHAHAAHA, vattenkammad hamster, haaaaahaha! :D Jag kan hålla med om Jennifer Aniston, hon är inte särskilt het, men det går inte så långt som att hon är Asful i min värld, dock. Haha, jag hatar alla svenska skådisar utom Gösta Ekman, typ. :D

11:40  

Skicka en kommentar

<< Home