06 januari 2009

Nytt hem, nya grannar

Härom natten var det en granne som kom på den ypperliga idén att spika lite. Klockan 01.

Jag vaknade till, helt groggy, och trodde att det var morgon, strax innan Jocke skulle gå upp förmodligen, eftersom han låg kvar i sängen och höll om mig. Efter flera minuters hamrande och min osammanhängande, trötta, simmiga hjärna som inte kunde slå ihop ett (hamrande) och ett (klockan) hörde jag J väsa "Men vem FAN hamrar nu?". Sen upplyste han mig om vad klockan var, och jag blev genast mer vaken, och ännu mer blev jag arg.

Dock var vi bägge så trötta, att ingen orkade hasa ut i trapphuset och slänga handgranater i idiotens brevlåda. Plus att vi inte hade några dylika ting att undvara heller. Undrar om det är samma dåre som satt och skrek hela kvällen och halva natten för några månader sen? Förmodligen. Man hörde honom vråla "Ååååh, du är så jävla DUUUUM!" bland annat. Kan inte låta bli att fundera på vem han skrek på så länge.

Ibland vill jag bara bo i ett hus, med minst en kilometer till närmsta granne.

Etiketter: , ,

5 Åsikter

Blogger Madde (maddepladder):

Den där idioten var faktiskt jag en gång i tiden! Hade precis flyttat hemifrån och jag och min kompis skulle skruva ihop min bokhylla i lilla ettan. Skruvandet skulle ju inte störa nån granne tänkte vi. När vi kom till att man skulle spika dit bakstycken var kl halvtvå på natten och som dom korkade små tonåringarna vi va hade vi redan glömt bort att man skulle tänka på att inte störa grannarna och började spika.

Slutade tvärt dock när en av grannarna förmodligen ställde sig på en stol i sin lägenhet och dunkade med närmsta tillhygge i taket (mitt golv). :)

13:16  
Blogger Anna Nio:

Argh, vad korkat, herregud! :D Bra att du till slut fick klart för dig att du störde i alla fall, haha. :D

14:29  
Blogger Madde (maddepladder):

Ja jäklar vad korkad man kände sig då när man kom på att man övergått från skruvande till spikande utan att tänka sig för och att den ytte-pyttelilla skillnaden gjorde rätt så stor skillnad för grannarna :)

17:33  
Blogger karro:

gah, jag har idiotgrannar som spikar, spelar gitarr och borrar typ NÄR SOM på dygnet. dessutom har jag en granne som spelar SAMMA JÄVLA DÅLIGA JÄVLA DANSBANDSLÅT om och om igen. fyfan för grannar. >:|

22:37  
Blogger Anna Nio:

Karro: Fan, vad jobbigt. Jag hade grannar som spelade piano klockan åtta på morgnarna en gång för länge sen. Det var ingen hit det heller. Lägg bajs i deras brevlåda! :D

22:47  

Skicka en kommentar

<< Home