22 oktober 2009

Hey, you wanna hear the most annoying sound in the world?

Det viner oupphörligt i min näsa när jag andas, vilket är extremt irriterande.

Andra saker som är irriterande är korkade socialsekreterare som har hjärnan i ett litet glas på skrivbordet istället för i tryggt förvar innanför kraniet, telefontider, tonåringar, multinationella företag som verkar ha som policy att anställa dumhuvuden utan kunskap om just någonting alls, att få en dålig låt på hjärnan, tullens regler för import från länder utanför EU, att flyga (från start till finish är precis allt irriterande, tänk efter själva så inser ni sanningen), smulor i sängen, att få en finne inne i näsan, kollektivtrafiken i valfritt land eller stad, att behöva vänta flera månader extra på en filmpremiär bara för att man bor i trög-Sverige, barn som låter konstant inom allmänna utrymmen, att allt roligt händer precis samtidigt och sen händer inget roligt alls på länge, ologiska sajter där man får jaga basal information förgäves i timtal, automatiserade telefontjänster, handfat med en kallvattenkran och en varmvattenkran, och strumpor som korvar ner sig under fotsulan när man går.

Usch.

Tur att det finns en massa bra saker också, som en komplett "Rocky"-box, en skön säng, en genomvacker pojkvän på både in- och utsida, en god frukost, galet svåröverkomliga "Hardware" i min ägo, och både Swahili Bob's-fest, Halloweenmaskerad, födelsedagsfirande och filmfestival hägrar inom den närmsta framtiden. Can't hardly wait!

Etiketter: , , ,

3 Åsikter

Anonymous bror:

Haha, t om engelsmännen själva har börjat inse hur extremt muppigt det är med separata kallvatten- och varmvattenkranar(gärna skall kranarna sitta så nära själva handfatsväggen att man knappt kan få vatten att rinna över handen annat än genom att vrida den i en onaturlig vinkel)! Jag pratade med några om det på min vandring och de som hade provat på nymodigheten med att få vatten BLANDAT I EN KRAN!!! var mer eller mindre lyriska! :P

15:42  
Blogger Anna Nio:

Hahaha, vilket jävla u-land de är ibland. :D

16:20  
Anonymous bror:

Faktiskt förvånansvärt ofta...:)

17:35  

Skicka en kommentar

<< Home