31 maj 2008

Interlude

Vad är det med reklamerna numera? Är det nån som gör bra reklam ens? Det känns som att jag skriker högt i plågor närhelst reklampauserna kickar igång. Okej att man alltid hatar reklampauser förvisso, men nu är det ju sinnessjukt vidriga filmer.

Nummerupplysningen är bara ett av många skräckexempel, hur frånstötande gräsliga är inte de äckliga små animerade trollen, med sina gälla skrikiga röster? Vad är tanken där? Ska folk tänka "Ååååh, vad söta och små de är, det associerar jag givetvis till mitt behov av att få veta vem som har ett visst telefonnummer!"? Eh?
And while we're on the subject: den här hitta.se-reklamen med turkgubbarna som pratar helt efterblivet om att hitta punkt se Nemo och allt det? Varför är det plötsligt kul med idioter, och varför är ALL humor av den här lågvattennivån? Kungen av idiotkomedier, Will Ferrell, borde ju göra en presidentkampanj så poppis som han är numera. Prutt och fis är så bara sååå skoj, jättesnabbt tempo, tecknade djur och galna röster, det är också skitskoj, och könsrelaterade skojfriskheter och spark i pungar och sånt är bara föööör dråpligt - det har vi med överallt, non stop, det lär ju inte folk spy galla över nån gång det här MILLENNIET!

Var är den smarta humor, den torra humorn, satiren, ironin, den elaka humorn, den svarta humorn, eller vilken jävla humor som helst som inte är den här farsartade buskisvarianten som flödar över oss nu? Hur kul ä dää? Och förresten, apropå nummerupplysning, är det bara jag som inte begriper varför det finns 58472293729 olika 118-nummer att ringa nu? Vad är skillnaden? Räcker det inte med ett? Och fram för allt, varför är deras reklamer lika klådframkallande?

Andra reklamer jag hatar just nu är Gainomax - precis varenda en, men i synnerhet den här Ringu-inspirerade varianten som fick mig att sätta händerna för öronen, vända mig bort och HYPERVENTILERA i rädsla. What. The shit? Resterande filmer är bara idiotiska och totalt dumförklarande dem med: "bananas are for monkeys!". Ja, åh vad det är dåligt för människan att äta banan, FY VAD KORKAT att äta frukt! ARGH! Save me!

Etiketter: , , ,

3 Åsikter

Blogger Madde (maddepladder):

Men Dafgårds reklam är väl ändå rätt rolig? :-)

http://maddepladder.blogspot.com/2008/05/roligaste-reklamfilmen-p-tv-just-nu.html

15:42  
Anonymous Anonym:

...vem fan behöver RINGA en nummerupplysning öht? Prova internet gott folk, det är enkelt gratis och man slipper snacka med en enda människa! :D

20:41  
Blogger Anna Nio:

Maddepladder: Om det är den där med pappan och Kama Sutra-boken (hela länken syns inte när du klistrar in den sådär) du menar, så är den väl okej, men den känns malplacerad för produkten, vilket förtar lite av humorn tycker jag.

Erik: Ja, EXAKT, man undrar ju. Det är väl bra när man är nånstans där man inte har dator och antingen inte har WAP eller är som jag som inte fattar hur fan man sa göra när man wap:ar, förvisso...

16:37  

Skicka en kommentar

<< Home