24 september 2008

See ya', wouldn't wanna be ya'!

Så, jag har sagt upp min lägenhet. Utan att ha en ny lägenhet att flytta till.

Det är jävligt wild and crazy, skulle man kunna säga. Men det har att göra med det enkla faktum att jag inte orkar flänga mellan Gbg och Sthlm mera. Det sliter sönder mig inuti. Således tog jag tjuren vid de berömda hornen och sa opp klabbet för en månad sedan! Jag får hysa in mig hos Jocke tillfälligt om jag inte hittat något eget tills dess, så jag slipper bo i en låda under en bro, don't you worry, me hearties. :D

Det ska bli så fenomenalt skönt att flytta tillbaka till Stockholm så jag knappt kan tro det. Faktum är ju att jag varit dödligt less på Götet i ganska många år, men det har jag effektivt förträngt och ignorerat.

Här följer en lista på saker jag inte kommer sakna. Alls:
världens sämst spolande toalett
stopp i golvbrunnen på grund av andra människors hår (som jag får rensa bort)
att ha det stökigt och smutsigt, due to no fault of my own
jordens slöaste och sämsta jävla internetuppkoppling
• inneboende
ständiga hysteriska kastvindar som äter paraplyer och frisyrer
dödligt tråkigt klubbliv
spridda skurar av kamrater som bara blivit färre och färre
en sinnessjukt saktfärdig och ständigt trasig hiss
att aldrig vara säker på om jag är ensam hemma eller inte (inget är så otrevligt som när en dörr öppnas efter tre timmar av vad man trott varande total avskildhet)
inneboende!
öppet toalock
ständigt slut på tvål och toapapper
äcklig rök som sipprar in från balkongen
Poseidons lata husvärdar
gallskrikande skitungar på innergården OCH på skolgården bakom huset
slarvande med tider och recept på min mottagning
• inneboende!!
Safe to say att jag verkligen vill ha en EGEN lägenhet nu, är så enormt less på att styras av andra människors nycker, tider, dåliga vanor och blotta närvaro i mitt hem att jag snart kräks, i alla fall i hjärnan. Inneboende ett har varit kalas bra på alla sätt och vis, eller nåja, nästan alla, åtminstonde de flesta. Personen har i alla fall på inga vis varit dålig att bo med, peace and happiness all around, helt enkelt.

Men inneboende två retar gallfeber på mig genom att exempelvis låsa in sig på rummet jämt och ständigt, komma hem redigt sent och klampa omkring, BADA MITT I NATTEN, aldrig (jag menar ALDRIG) städa, aldrig diska, gå in med skorna på, glömma hyran/sätta in fel belopp/sätta in pengar för sent VARJE månad, aldrig erbjuda sig att köpa nya gemensamma saker, be om tjänster jämt, tjuvlåna min dator, ändra om bokmärken i den och spara ned saker som jag inte vet vad det är/varit, samt ha mage att bli arg när jag varit tvungen att gå in i människans rum då personen varit bortrest en längre tid.

Joråsåatteh. Var frestad att skälla ut människan efter noter men svalde ned skiten med en stor klunk iskallt hat istället. Snart, mycket snart, slipper jag dig, tänkte jag.

Och det gör jag också, mycket snart. Praise the lord!

Etiketter: , , ,