30 augusti 2009

It's not a touuumooouur!


Ni visste att den skulle komma, det går inte att köra ett topp fem-tema utan att köra highlights med the Governator (hur skulle det se ut?) förr eller senare. So enjoy!

#5 "Predator"
#4 "Commando"
#3 "True Lies"
#2 "Total Recall"
#1 "Terminator 2 - Judgment Day"

Icke att förglömma är dock "Last Action Hero", "Pumping Iron", "The Terminator", och såklart "Conan the Barbarian" för att bara nämna mina absoluta favs, även om det givetvis finns ännu fler Arne-rullar som går att se både en och trettiofem gånger, till lika stor lycka var gång.

Etiketter: , , ,

6 Åsikter

Blogger Donny H:

Det skulle ju förstås vara svårt att peta nån på den där top-5-listan, men samtidigt så vill jag ju klämma in Conan där nånstans.

"Dillon, you SON OF A BITCH!"

09:45  
Blogger Anna Nio:

Donny: Precis så kände jag med, men är det topp fem så är det topp fem, basta. Conan får vara strax utanför, men är ändå välkommen in i gemenskapen närhelst han vill.

:D:D:D:D

11:33  
Blogger Yvette:

Ok, men True Lies är ju typ en av de sämsta filmerna som nåååågonsin har gjorts!

18:47  
Blogger Anna Nio:

Yvette: Jämfört med vad? En klassisk Arnold-film är ju inte precis kvalitativ och djup, den är ytlig, explosiv, våldsam och har fjantig humor; Allt som "True Lies" innehåller alltså. Så den är inte alls dålig, du har bara fel. Enkel logik! :D

18:51  
Blogger Yvette:

Alltså jämfört med typ alla filmer, inklusive Arne-rullar. Jag hävdar fortfarande att jag inte har fel alltså. Jag ser hellre skitrullen Twins än True Lies (men kanske inte Junior, där går gränsen). Så jag hävdar att det är en fråga om smak och att jag omöjligt kan ha fel. Huvudet i sanden alltså :)

21:37  
Blogger Anna Nio:

Yvette: Haha, that's the spirit! Själv gillar jag både "Dagissnuten" och "Twins" på något sjukt och vansinnigt sätt, bara inte lika mycket om jag gillar de andra Arnold-rullarna jag listade. "Junior" och "Klappjakten" är min gräns för vad som bara inte är okej längre, hahaha. :D

22:53  

Skicka en kommentar

<< Home