24 november 2007

Ja

Oopsie daisy, så kan allt kännas bättre med en natts sömn, vänskapliga råd, en sjukt bra film och en fin röst i telefon. :)

Etiketter: , ,

Nej

Jag mår verkligen inte bra. Och jag hatar att det är så. Jag tror inte jag vill säga mer än så ens. Skit också.

"Nu känns skiten sur, och flera mil ifrån 'det ordnar sig'."

Etiketter: , , ,

16 november 2007

Buh-bye

Snart åker jag till filmfestivalen, jag blir i huvudstaden i tio dagars tid. Adios amigos! Besar ustedes (jag kan inte spanska böjningsformer, jag chansar här)!

Jag får fyra tummar upp för min pose på Synth-haket igår. :D

Etiketter: , , ,

12 november 2007

Midnattsreflektioner

Vissa människor gör en glad och vissa inte, hur kommer det sig att man ändå måste sitta och komplicera saker inne i sitt eget huvud, I wonder? Bäst att bara go with the flow och inte grubbla för mycket. Jag har anammat Timbuktus mantra; Det löser sig, det gör det alltid. Och jag ska sikta på de som gör mig glad, det verkar absolut smartast.

Jag har upptäckt att jag är väldigt känslig för känslo-obalans mellan mig och människor i min omedelbara närhet. Det är viktigt att man är på samma nivå som de människor man bryr sig om, annars tippar det alltför lätt över åt än det ena, än det andra hållet. Jag menar såhär: A och B tycker om varandra, men inte lika mycket, då tippar det över så att den som tycker mer blir utan tillräckligt gensvar, och den som känner mindre känner sig kvävd. Vare sig det gäller kärlek eller vänskap, mind you.

Därför är det alltid vanskligt att lära känna nytt folk för min del, för tippar det över åt nåt håll drar jag så lätt öronen åt mig. Jag måste känna av balansen och kemin ordentligt innan jag känner att jag verkligen vill delge nån mig själv helt och fullt. Skulle jag välja att öppna mig för någon som inte värdesätter det eller som på annat sätt visar sig ovärdig min vänskap blir det rött kort rakt av. Jag är rädd om mitt innersta och vill inte utsätta det för onödig åverkan.

Få har tillgång till hjärtat mitt, och de som får nyckeln får inte missbruka det inre rummet. VIP only, limited seating, har du en gång förverkat din plats i hjärteklubbens VIP-salong är du för evigt bannlyst från front row. Så funkar jag, hur funkar ni?

Addi har en fast plats på gästlistan.

Etiketter: , , , , ,

Delegerat ansvar

Det skulle verkligen behöva diskas lite oftare här hemma. Jag förstår inte varför ingen tar tag i det. Jag ska ta ett allvarligt snack med ledningen.

Etiketter: , ,

11 november 2007

Hallaballoo

Gott folk, jag är sliten som en liten trasdocka, ty jag har haft en sagolik men upptagen tid.

Förra fredagen invaderades min stad av underbara människor från Stockholm, Malmö, Brighton, Emmaboda, Berlin, you name it. Skins och punkare och vänner och kamrater och nya bekanta från alla håll och kanter åkte hit för att gå på en minifestival på lördagen. På fredagen var det dock en one night only-skaklubb på det spiffiga plejset Flame (årets fräschaste hemsa!). Personligen avskyr jag skamusik lika mycket som jag avskyr kokta morötter (vederstyggligt, tredje graden i helvetet minst), men eftersom folket ville dit så stängde jag av öronen på utestället.

Kamrater på Flame. :D

Vi förfestade trivsamt i Mölndal, jag fick jättefint vänskapshalsband av Andrea, och sedan åkte vi i taxis med två goa göbbar till chaufförer in till Majorna där klubben var. Framme vid Flame var det en ordentlig kö. Vakterna hade fått storhetsvansinne och segade med att släppa in folk trots att det knappast var fullt där inne. Efter en stund tröt tålamodet och det dividerades om ditten och datten som möjliga häng istället, när slutligen Symond via sina smootha sätt lyckades fixa in mig och Andrea. Hurrag! Inne på Flame upplevde jag den trevligaste stämning jag varit med om på en tjejtoa, då jag fick gå före madamerna där inne eftersom jag vid det här laget var erbarmligt kissnödig och hade väntat utanför i över en halvtimme redan. Cheers till snälla brudar, vi behöver fler såna. Senare kom även mina göteborgskamrater till stället och alla verkade ha det grymt trevligt.

Rosa glittriga hjärthalvor! Pussen, min vän.

Efter stängning drog vi till Järntorget för kebaberia och pizza-dags. Symond var helt slut så han nickade till på pizzerian medan vi åt vidare. Eftersom Symond skulle slagga hos mig begav vi oss sedan hemåt på vagnen, och väl hemma tyckte han på fyllan att det var en bra idé att försöka kyssa mig. Vilket det inte var förstås, men jag lyckades avvärja honom vänligt men bestämt till slut. Dagen därpå bad han om ursäkt, och allt var lugnt igen, he's still my friend. :)

På lördagen (då jag inte var baksi alls, hallelujah!) var det dags för själva punkliret och jag inväntade malmöpågarnas ankomst, vilken var estimerad till 15-tiden. Slutligen dök de upp strax före fem på eftermiddagen, så vi bestämde hastigt att ha en spontanförfest hos mig istället för att stressa iväg till den förfest som stockholmarna och de andra skulle till.

Gothemburg Brew Crew posar utanför Flame, innan vi drog till spelningen.

Väl där drog Symond i sina arrangörskontakter så att jag fick komma in gratis, eftersom det var utsålt och jag ändå inte skulle haft råd att forka upp 250 balobas för att se tre band jag aldrig ens hört talas om. :D Stämningen var på topp, folket var helt underbara och jag träffade massor med människor och hade en underbar kväll. Särskilt tack vare en extra fin person. ;)

Kvällen slutade ganska tidigt med taxi hem till mig och nattamat med vegfärssås och relationsdiskussioner. För andra slutade det inte lika bra dock; Dalton skrapade upp armbågen rejält i mosh piten, Tobbe fick alkoholfögiftning och fick åka till sjukhus redan vid 22-tiden på kvällen, och Emrik glömde sin mobil hemma hos mig samt åkte i fyllecell under kvällen. Helt galet, men ingen verkade hänga läpp för det ändå. :D


Partytrick på Jeffreys! Hepp!

Söndagen bjöd på soffhäng med "The Goonies" och lyxfrukost med skånegänget innan de skulle bege sig tillbaka söderut, inte illa alls. Inte heller nu var jag bakis, I've been touched by divine intervention av något slag! Vi åkte in till stan för att fika med malmöiterna, spanjorerna från Berlin, Andrea och Ella.

Jag skulle vilja utropa detta till den bästa helg jag upplevt på flera år, och tacka alla fina människor som förgyllde den så. Helt slut efter all uppståndelse, men riktigt, riktigt lycklig, she squealed with joy.

Etiketter: , , , ,

10 november 2007

Omtanke

Tack för en bra födelsedag till alla fina kamrater som varit här! Tack för alla presenter och ert härliga sällskap, och tack för alla samtal, sms, gästboksinlägg, facebookgratulationer och alla andra former av födelsedagshälsningar från alla som tagit sig tid att visa att ni bryr er.
It means the world to me, på riktigt, dawgs.
I fucken' love ya all!

Etiketter: , , , , , ,

09 november 2007

Skuggor över södern

Helt oförhappandes kommer jag befinna mig i Sveriges tredje stad, Malmö, mellan den 4:e och 10:e december.

Vad gör man i Malmö såhär års? Tips mottages tacksamt, för själv har jag inte mer utförliga planer än att besöka nyfynna vänner och se ljuvliga Gogol Bordello lira häcken av hela Skåne den 6:e. Men jag är så gott som Malmö-oskuld, har varit där en ynka gång på Barn och UngdomsFilmFestivalen BUFF för tio år sen ungefär, och rest igenom staden för att komma till Köpenhamn en gång för åtta år sen, men sen blev det inte mer förrän nu. Eller snart i alla fall.

Så, vad gör man i Malmö, mer än tittar på skruvade hus och ett sjukt bra band?

Etiketter: , ,

28 år senare

Idag fyller jag år! Det firar vi med en bild av mig som zombie från i tisdags. :D

Etiketter: ,

08 november 2007

We could be heroes

Which Action Hero Would You Be? v. 2.0

You scored as Captain Jack Sparrow

Roguish, quick-witted, and incredibly lucky, Jack Sparrow is a pirate who sometimes ends up being a hero, against his better judgement. Captain Jack looks out for #1, but he can be counted on (usually) to do the right thing. He has an incredibly persuasive tongue, a mind that borders on genius or insanity, and an incredible talent for getting into trouble and getting out of it. Maybe its brains, maybe its genius, or maybe its just plain luck. Or maybe a mixture of all three.

Captain Jack Sparrow 75%
James Bond, Agent 007 71%
Lara Croft 71%
The Amazing Spider-Man 63%
Indiana Jones 58%
Batman, the Dark Knight 58%
William Wallace 58%
El Zorro 50%
Neo, the "One" 50%
Maximus 46%
The Terminator 21%

Etiketter: ,

Blondintest

BLONDINTEST - får du över 60 så är du blond i själen!

DU VILL

( ) Bli känd
(x) Vara blond
(x) Inte vara ensam
(x) Festa
( ) Vika ut dig i någon tidning
( ) Operera brösten eller läpparna
(x) Vara singel
( ) Vara med i tv
( ) Flytta hemifrån
( ) Bli modell

Summa: 4

DU HAR

(x) Blont hår
( ) Haft camsex
( ) Minst 4 olika parfymer
( ) Ramlat av en stol när den stått stilla
( ) Använt urringade linnen
(x) Spytt offentligt
(x) Ramlat i en trappa
( ) Blivit hysterisk när du tappat en nagel eller ögonfrans
(x) Kollat i någon killes porrtidning
( ) Gått runt med en t-shirt som det står "SLITZ" på
(x) Haft sex med flera samtidigt
(x) Gått med kortkort kjol eller shorts
(x) Strippat
( ) Använt ord som du själv inte kan förklara
(x) Hånglat med mer än 3 pers på en kväll
(x) Haft rosa nagellack
(x) Fått IG på ett prov (inte prov, tenta.)
(x) Skrattat tills någon har blivit irriterad
( ) Överdrivet mkt läppglans ibland
( ) Blivit utskälld av en lärare
( ) Stringtrosor
( ) Piercing i naveln
( ) Piercing i ansiktet
(x) Bedömt någon efter utseendet
(x) Kallat någon annan för ex. fjortis, bitch, slyna osv..
( ) Varit med barn
( ) Gråtit för att få uppmärksamhet
( ) Tappat bort väldigt mycket saker
( ) Sängkläder i siden
(x) Kollat på porrfilm
(x) Bitchslapat nån
( ) Mycket mascara
(x) Skolkat
( ) Varit otrogen
( ) Löshår
( ) Brun-utan-sol
( ) Solat topless

Summa: 16

DU TYCKER OM ATT/BRUKAR

(x) Titta på folk
(x) Dansa vilt
( ) Vakna upp brevid en främmande kille
(x) Kramas
( ) Sola
(x) Gå i mysbyxor
(x) Sminka dig
( ) Ta skumbad
(x) Dricka alkohol
( ) Fixa med andras hår
( ) Sminka andra
(x) Shoppa
( ) Titta på snyftfilmer
(x) Bära färgen rosa
(x) Bära smycken
( ) Ha brunkräm eller foundation
(x) Ha läppstift
(x) Knäppa "egokort"
( ) Säga "Blonda" saker
( ) Ha Lösnaglar
(x) Umgås med killar
( ) Vara olydig
(x) Få/ge massage
( ) Vara GALEN
(x) Skratta
(x) Sjunga med i låttexter
(x) Få/ge komplimanger
( ) Retas
(x) Slåss
( ) Tjafsa
(x) Skoja
( ) Göra manikyr/ pedikyr
(x) Göra som du vill
(x) Ha leggings
(x) Sitta vid datorn
( ) Ligga på beachen och glassa

Summa: 21

DU GILLAR

(x) Killar
( ) Skvallerblaskor
(x) Porrfilmer
( ) Att ragga
(x) Att träffa nytt folk
( ) Göra "spa" behandlingar
(x) Mys
(x) Helger
(x) Att kolla på tv-serier

Summa: 6

Slutsumma: 47

Jag är rödhårig i själen? Eller vithårig kanske, mmm, vitt hår. :)

Etiketter:

01 november 2007

Extra large

Hurrag! Ikväll börjar TV4 visa "Medium" igen. Oh how I've missed you, Allison DuBois. :)

Här står du och här står jag.

Etiketter: ,