31 oktober 2007

Multiple contusions








Etiketter:

Zim!

Which Jhonen Vasquez creation are you?


You are Invader Zim
Try as you might, not everyone is sure you can take over the world. You are exasperated by the idioticy of man. Then again, you've done some pretty stupid things too. It's okay, it's interesting to see how you bounce back from your mistakes. After all, you aren't helpless.

Take this quiz!

Etiketter: ,

30 oktober 2007

Warm, warmer, disco

Babycham Disco, velcro trainers

Alltså herregud vad jag vill ha de här skorna. Jag hade nästan glömt bort dem, men i min strävan efter en önskelista påmindes jag om mitt begär. Jag tror inte det finns ett par skor som är mer "jag", ärligt talat. Eller? You got a better suggestion - show me! (I looove black people!)

Jag önskar nästan att jag bara kunde titta åt ett annat håll en stund medan mina händer klickar hem ett par. Gnyyyy. De ligger under önskelistan också, med en länk till ett marginellt billigare pris på Ebay. Anyone?

Etiketter: , , ,

29 oktober 2007

Could be taken on holiday, could be, could be!

Den här kameran hoppas jag på att få i födelsedagspresent av mina päron. Can't hardly wait på att få äga en kamera, och en digital sådan at that. Och dessutom är den ROSA. Gotto love it!

Etiketter: , , ,

I wish upon a star tonight

På inrådan från kamrater så tänkte jag posta en önskelista, så att den som känner sig manad till en födelsedagspressis har nåt att utgå från. So here goes!

T-shirts/tank tops (storlek S och girly/babydoll if possible):
Threadless "Ninjas and Pirates Agree", Girly Tee
Threadless "In Case of Zombies", Girly Tee
Threadless "My Rules", Girly Tee
Threadless "Death", Girly Tee
Ray LaMontagne "Trouble", Light blue Tee
Spreadshirt "White and Nerdy"
Spreadshirt "Internet, class of 1337"
Gogol Bordello "Gypsy Punks"
Mythbusters "Plausible"
Engrish "I Hate Myself and I Want to Die", Womens red Tee
Busted Tees "Dick in a Box"
T-shirt Bordello "Idaho? No, Udaho"
My Two Cents "Me Want Beer",
Bleached bone white print
My Two Cents "Bones & 'Phones", Bleached bone white print
My Two Cents "Dead Men Tell No Tales", Bleached bone white print
My Two Cents "Kill the Normies", Bleached bone white print
80s Tees "Jake Ryan Tee"
80s Tees "Dirty Dancing", Jr Medium
80s Tees "Iceman"
80s Tees "Kobra Kai"
80s Tees "Ghostbusters"
80s Tees "Toxic Avenger"
80s Tees "Jem! And the Holograms"
80s Tees "MASK"
80s Tees "She-Ra, Princess of Power"
80s Tees "Cry-Baby Girl"
80s Tees "Reservoir Dogs"
Rotten Cotton #974T Battle Royale tank top
Rotten Cotton #902 Ed Gein tee
NBC store, Heroes "I Did It!" Tee
Save the Cheerleader "Primatech Paper Comapany" Tee

Tygmärken:
PachGeeks "V"
PatchGeeks "Nostromo Crew"
PatchGeeks "Rebels Uniform Logo"

Skor:
Babycham Trainers "Disco", strl 5
T.U.K. "Kittyboot", strl 39

Film och TV-serier:
"Twin Peaks", säsong 2 box 2
"Monty Pythons Flying Circus", complete series box
"Alien", Quadrilogy box (I-IV)
"Die Hard", Quadrilogy box (I-IV)
"Rocky", Complete Saga (I-VI)
"Pirates of the Caribbean", Trilogy box (I-III)
...plus tusentals andra titlar förstås. :O

Sen orkar jag inte lista mer saker, finns ju oändligt mycket som jag vill ha egentligen. Oh well, den som vill får gärna komma med present, annars går det lika bra utan. :)

Etiketter: , ,

28 oktober 2007

Pop quiz, asshole

På onsdagskvällar kan man numera förhoppningsvis finna mig, Daniel och ambulerande lagmedlemmar på Respekt, för Göteborg Filmfestivals veckovisa film quiz-night. Var där första gången i onsdags och det var fantastiskt roligt. Vi blev snöpta med ett ynka poäng från prispallen, extremt surt. Men vi vann i alla fall varsin gratis biljett till en Cinemateketvisning of our choice, samt ett medlemskort. Nästa gång ska vi vinna big time, or I'll be damned!

"På A vet vi inte och på B svarar vi skokräm."

Etiketter: , , ,

Theme from another world

Är det bara jag som tycker att det är nåt konstigt att ett samlingsalbum med ledmotiv innehåller så vitt skilda saker som "M.A.S.H.", "Varuhuset" och "The Matrix"? Nå, det kanske inte är nåt att häpna över, det är ändå välkända TV-serier eller mer eller mindre klassiska filmer alltsammans, men då frågar jag er:

Hur konstigt är det att de slängt in ledmotivet till "Debbie Does Dallas" och "Deep Throat" bland allsköns musikpärlor som "Inspector Gadget", "Rocky" och "Magnum P.I." då? I will tell you how, in a little while.

Det är askonstigt. Och väldigt underhållande. :D

Go Debbie, go!

Etiketter: , ,

2007-2008

Deck the halls with boughs of holly, tack vare min ömma moders försorg så kommer jag komma hem över jul, och jag stannar dessutom över nyår, så ni tjockholmare får banne mig ordna ett hejdundrande kul nyårsparty! DO IT!

Nyårsafton 2005, jag och Ålen har det bra som fan.

Etiketter: , , , , ,

Weekends

Nu har det varit liv i luckan må ni tro, två helger i rad har jag varit på galej!

Visst sliter det på mig, jag är trött som en liten räka. Men det är det värt ändå. Det är så otroligt skönt att vara omgiven av människor som tycker det är roligt att umgås med mig och som jag tycker om att prata med.
Det kan tyckas självklart att man har kompisar och ett levande socialt liv, men pass på pass på, det kan så lätt ebba ut och glida en ur händerna medan man är upptagen med att vara kär eller nåt annat dumt. Känns som jag hade all but lost allt vad kamratskap hette och var helt vilse i Skuggornas Dal (TEH HORROR) ett tag där.

Det kanske skulle kallas förhållandepsykos, när man trivs så bra med sin significant other
att man mer eller mindre självvalt slutar umgås med andra människor på reguljär basis? Man inser inte själv hur tråkig och hemmaförankrad man blir, eftersom man trivs så bra med det, och den, man gör. Det är inte förrän förhållandet tar slut som man finner sig synnerligen ensam all of a sudden, och det är inte ett alltför lattjo uppvaknande, I tell you. Nå, jag tänkte inte klampa i det klaveret igen på ett bra tag om jag får bestämma. Quick, it's a trap!

Smile for the birdie! På väg ut förra fredagen.

Hur som haver så tillbragdes förra fredagen i en tjing tjong-asiatisk kampsportsdojo där vi beskådade starka snubbar som klämde hårt på varandra, för att sedan förflyttas hem till Emil där alkohol intog
s och spontana brottningsmatcher utbröt. Jag och Pär tog oss an varandra med liv och lust, eller snarare död och förintelse, och jag har fortfarande bruises to prove it. Regler är för töntar, så vi armbågade ansikten och bet i armbågar och lår, allt för att vinna över den andre. :D

En yppperligt underhållande kväll, jag har inte känt mig så tillfreds och levande på evigheter. Sen var jag utslagen i 2.5 dygn efteråt, men det är smällar man får ta. Låg lealös och helt utan muskelstyrk
a i Daniels soffa hela helgen och orkade knappt leva. :D Först framåt måndag eftermiddag hade jag fått lite krafter tillbaka, så då passade jag på att baka drömrulltårta och sockerkaka BARA till mig själv, yam. :D

Tummen upp! På väg från dojon till festen, Pär och jag.

Gårdagen började hemma hos Emil igen, med Black Metal-poser, hantlar,
utspilld dricka och musikkrig. Efter en tillbörligt lång förfest tog vi oss in på Synthklubben, där vi hittade Johan och Mackan, och jag bland annat lyckades identifiera kvällens Lysekilare utan problem. :D

Victory! Innan fredagens ståhej.

Elin och jag åtog oss också uppdraget att hitta en dejt till Emil, som vid det här laget var så kalastankad att han inte visste vilken planet han var på, men blev upphånglad av en dubbelt så packad bimbo som vi inte tyckte var god nog åt honom. Det visade sig dock vara ont om heta damer, eller faktiskt brudar in alles, så vår quest misslyckades tyvärr. En hel del stuffande i glada vänners lag hanns också med innan det var dags att ramla hemåt i natten. Drabbades av jobbig fylleångest på vägen hem dock, vilket förstörde en del av kvällens goda tyvärr. You can't win all the time, antar jag. Såhär i efterhand är det ändå det trevliga jag minns bäst. :)

Coming forth to carry me home. Emil vet inte vad han ska tro.

Lördagen ägnades åt filmtittande återigen hemma hos Emil (börjar låta som en repig skiva, det här), tillsammans med Baldie, Giske och Juha. Plus sjuka mängder mat och snacks, samt en strykpojke vid namn Bob. :D

På fredag kommer Andrea, Pippi, Symond (all the way from England!) och en hel drös skins till stan, plus att jag oförhappandes bjöds in på Halloweenmaskerad vid Masthugget. Veckan efter det ska jag vara med i en modevisning med filmtema, där jag får vara zombie med köttsår och bloood på mig, och sen fyller jag plötsligt år, vilket jag tänkte fira med att gå på Bunker och vara old school-synth så kidsen får nåt vettigt att kolla på, höhö.

Om nu bara allt som krånglar praktiskt, ekonomiskt och hälsomässigt kunde börja lätta upp så skulle jag vara riktigt nöjd med tillvaron. So pretty please, with sugar on top, clean the fucking car, så att säga. :D

Etiketter: , , , , ,

25 oktober 2007

Filmschema

Årets filmschema för Stockholm FilmFestival bjuder på tolv förhoppningsvis sköna rullar för min del, även fast jag egentligen inte alsl har råd. Det får lösa sig på nåt sätt. Om nån vill haka på är det bara att köpa en biljett och hojta till.

"Watching the Detectives" 13.00 Lördag 17/11, Saga

"Jack Brooks: Monster Slayer" 17.30 Söndag 18/11, Saga
"A Very British Gangster" 13.00 Måndag 19/11, Grand
"Chapter 27" 20.00 Måndag 19/11, Saga
"An American Crime" 18.00 Tisdag 20/11, Saga
"Mordet på Jesse James av Ynkryggen Robert Ford" 20.30 Tisdag 20/11, Grand
"The Ten" 21.00 Torsdag 22/11, Grand
"Jar City" 12.00 Fredag 23/11, Saga
"Glory to the Filmmaker!" 15.30 Fredag 23/11, Saga
"Blade Runner: The Final Cut" 18.30 Fredag 23/11, Kulturhuset
"Halloween" 23.30 Fredag 23/11, Sture
"Control" 21.00 Lördag 24/11, Grand

Etiketter: , , ,

22 oktober 2007

Jag hjärtar mitt jobb?

Haha, gud vilken bra idé det här var. Nån som känner sig manad att ansöka? :D

Etiketter: , ,

Intressant om klimatfrågan

Sprider denna filmsnutt vidare via Marres blogg. Koncentrera er i cirka nio minuter, det kan det vara värt. Jag vet inte vem mannen i klippet är, men det känns irrelevant när det handlar om för mig synbar logik.


Håller ni med? Sprid vidare i så fall.

Etiketter: , , ,

19 oktober 2007

Satan

Hur kommer det sig att det alltid är "Sjunde Himlen" på när jag vill titta på TV?
Am I cursed?
Finns det ens någon värre serie?
Snälla Bullen, svara fort.




Etiketter: , ,

16 oktober 2007

Väl rutet, broder

Trent förstår mig så bra. Särskilt i kursiv.

I'm losing ground

You know how this world can beat you down

I'm made of clay
I fear I'm the only one who thinks this way

I'm always falling down the same hill
Bamboo puncturing this skin

and nothing comes bleeding out of me just like a waterfall I'm

drowning in

Two feet below the surface I can still make out your wavy face

and if I could just reach you maybe I could leave this place


I do not want this
I do not want this

I do not want this

I do not want this

Don't you tell me how I feel

Don't you tell me how I feel

Don't you tell me how I feel

You don't know just how I feel


I stay inside my bed
I have lived so many lives all in my head
Don't tell me that you care

There really isn't anything, is there?

You would know, wouldn't you?

You extend your hand to those who suffer
to those who know what it really feels like

to those who've had a taste

Like that means something
And oh, so sick I am

and maybe I don't have a choice

and maybe that is all I have

and maybe this is a cry for help


I do not want this
I do not want this

I do not want this

I do not want this

Don't you tell me how I feel

Don't you tell me how I feel

Don't you tell me how I feel

You don't know just how I feel


I want to know everything
I want to be everywhere

I want to fuck everyone in the world

I want to do something that matters

Etiketter: , ,

TV-tips

I am so watching this imorgon, tisdag:
"Veckans program handlar om dygnsrytm - för nu är det bevisat att många av oss är födda till att ha extra svårt att gå upp på morgonen. Frågan är då vad samhället ska göra? I Danmark anpassas skolan till morgontrötta elever. I Sverige anpassas eleverna till skolan istället genom extra belysning i klassrummet. Och ny forskning visar på goda resultat för ljusbehandling i skolan. Dagens förändrade sömnmönster, där allt fler bryter mot sin naturliga dygnsrytm, är en tickande hälsobomb, varnar forskare i kvällens program."
Jag vill att kvällsmänniskostadiet ska vara socialt accepterat och arbetslivsanpassat, utan att det för den sakens skull ska innebära nattarbete! Vetenskapsmagasinet
SVT2, ikväll (tisdag) 21.30 alltså people!

Etiketter: , ,

15 oktober 2007

Aktiviteter

På senaste tiden har jag gjort följande:

Sett film: 20 gånger
Tvättat jeans med en lapp i fickan: 1 gång
Druckit öl: 3 gånger
Blivit utelåst för natten: 1 gång
Åkt till Biskopsgården: 32 gånger
Städat: 1 gång hos någon annan och 1 gång hos mig
Kollat bilddagboken, Helgon och fejsboken: 461 gånger
Blivit beviljad ett lån på 25 papp hos Nordea: 1 gång
Varit sjukt trött av den nya medicinen: 7 gånger
Ätit lussekatter: 1 gång
Klivit i kattspya: 1 gång
Suttit hemma och stirrat i ensamhet: 64 gånger
Varit riktigt glad: 3 gånger (varav en räckte i stort sett hela lördagen med Ålen, dock. Svårt värt!)

Etiketter: , ,

14 oktober 2007

Hur man spenderar en lördagskväll bäst (del av en typisk dialog mellan Banana och Ålen #3)

Ålen är hos mig och vi tittar på film, bland annat "I Lejonets Tecken" och den hysteriskt roliga scenen med den självgående sängen i slutet av "I Skyttens Tecken", för att dansk gladporr verkligen gör en otroligt glad, och inte det minsta kåt.

B: "Det finns bara sex stycken 'Tecken'-filmer, vad synd."
Å: "Då är det 'Jungfrun' och "Tvillingarna' som vi inte har sett alltså"
B: "Ja, precis."
B: "Vi måste börja leta upp 'Mazurka'-filmerna, dem har vi ju inte sett alls!"
Å: "Oooh, ja!"
B: "Och 'Champagnegalopp' och 'Dagmars Heta Trosor' förstås, haha."

Å: "Hahaha, ja!"
/.../
Å: "Undrar om de har porr på Movieline?"
B: "Jag vet inte, jag kan kolla på discshop."
B: "AAAH, de har hela Mazurka Collection i sin höstrea-kampanj, SJU FILMER för 179 SPÄNN!"
Å: "Aaah, hahaha!"
B: "Fast det finns bara ett ex kvar! Fan vad synd att jag inte har pengar."
[kort paus]

Å: "JAG har pengar!"
B: "Hahahaha!"
[kort paus]
B: "Kom hit med kortet!"
Å: "Hahaha!"
/.../
B: Det är alldeles för lätt att köpa saker på internet."
Å: "Haha, ja, verkligen."
Å: "'Vad gjorde ni igår då?', 'Nä, vi köpte sju porrfilmer på nätet bara'."
B: "Hahahaha. Och det bästa är, att sist jag handlade på discshop köpte jag också porr, fast det var för typ fyra år sen. Jag sprider ut det så de inte ska tycka jag är så konstig och porrfixerad."
Å: "Så om fyra år får du köpa de sista 'Tecken'-filmerna, så kan de säga 'Där är hon igen, hon som köper porr vart fjärde år.'"
B: "Precis, hahahaha!"


Ole Søltoft, han kungen var över alla här.

Etiketter: , , , ,

10 oktober 2007

Grekiska föreningen



Åååh, Putte är fortfarande den absoluta guldkanten på den i övrigt fortfarande galet underhållande "Snickeriet". Jag fick en välkommen skrattattack och glädjefylld nostalgitripp av det här klippet, det värmer min svarta själ så. "Jag bara går, hej svejs, va!" <3

Etiketter: , , ,

09 oktober 2007

Wrapped in plastic

Såhär död såg jag, aka Laura Palmer, ut i lördags under Twin Peaks-maskeraden, som blev mycket lyckad och trevlig. Det bestämdes även att den ska vara årligen återkommande, yay! Jag har idéer för säkert tio år framöver, Twimpan är ett ämne som aldrig blir tråkigt. :D

Etiketter: , , ,

What have you done for me lately?

Här, kära vänner och stalkers, är ett test som ni ska fylla i, åt mig! Begreppen står på huvudet, hej vad det går!

1 Vad tror du att alla andra tycker om mig?
2 Har vi haft sex?
3 Dricker jag alkohol?
4 Röker jag?
5 Skulle du stå ut att bo med mig i två år?
6 Skriv en mening där mitt namn är med
7 Tycker du att jag har bra musiksmak?
8 Har vi samma humor?
9 Skulle du våga dela säng med mig?
10 Vad är jag bra på?
11 Vilket yrke skulle passa mig?
12 Min sämsta egenskap?
13 Är jag självisk?
14 Har jag gjort något bra för dig?
15 Vilket/vilka uttryck använder jag ofta?
16 Tänker du kopiera det här så att jag får svara på ditt?

Do it for meee! Eller som mr Murphy säger: "What have you done for me lately? I don't see no rings on your fingers!" :D

Etiketter: ,

06 oktober 2007

Dagens bio

Så, då är "Stardust" beskådad och den lämnar mig... ganska tom.

Det var en välgjord, snygg och välspelad film, men det var inte
Stardust, inte så som jag sett berättelsen. Fram för allt kändes allt mycket glättigare och mer barninriktat. Visst, boken är en fantasyroman, en saga, men den riktar sig knappast direkt till barn, vilket det kändes till mångt och mycket som att filmen gjorde. Självklart är det svårt, för att inte säga omöjligt, att via en film få fram alla nyanser och intrikata delar av en skriven berättelse, men jag tycker ändå att filmatiseringen kändes onödigt tjo-och-tjim och plastig. Man hade kastat in lite väl många bögskämt och slapstickliknande skojerier för min smak. Gaiman är svartare än så, han är mer sober och syrlig i sitt språk och han är betydligt mer själfull.

För min del var det här den ungefärliga berättelsen på ytan, och bakom ytan fanns just ingenting. Synd. Men en klart sevärd flm visserligen, perfekt för en biokväll eller en slapp bakissöndag. En äventyrsfilm, fast nästintill helt utan själ, liv och smärta. Jag är inte alltför ledsen, jag hade trots allt inte förväntat mig särskilt mycket. Men ändå kan man ju inte låta bli att känna lite sorg över att världen inte får se Gaimans värld fullt ut. Äh, de får väl läsa boken istället, som vettigt folk gör!

Läste dessutom i Metro att Terry Gilliam var på tapeten för att regissera den, och det var nog tur att det inte blev så. För i så fall hade jag legat som en hulkande liten boll under mitt säte på biografen om det inte hade blivit Världen Bästa Film. Att baka in ens Litterära Favorit med ens Film-Favorit borde nästan vara förbjudet, det går ju bara inte att hantera några skavanker i slutprodukten då. Too much input, does not compute!

Etiketter: ,

05 oktober 2007

Musiktest med bilder

1. Öppna din musikspelare.
2. Välj all musik/bibliotek.

3. Sätt på shuffle/blanda/random.
4. Hitta bilder på de 15 första artisterna som kommer upp (ingen upprepning ell
er fusk).
5. Låt folk gissa vilka artisterna är!

1: Ian Brown
2: Simple Minds
3: Antony & The Johnsons
4: Saint Etienne
5: Plain White T's
6:7: The Gossip8: Lydia Lunch9: Frank Zappa
10: Madonna
11: Hype

12: Mesh
13:
14: Mark Lanegan
15: Johnny Cash

Kom igen, gott folk, gissa på. En del är ju superlätta och en del är, well, omöjliga om man inte är värsta fanet - jag visste inte hur alla såg ut inan jag hittade bilderna ens, haha. :D

---

Okej, sex stycken är redan avklarade av Myran, tjoho! Keep 'em comin'!

---

Tre till knipna av fröken Egarcia och min dyre bror!

---

Nu finns bara fyra stycken kvar; Nummer 6, 11, 12 och 13. Självklart några av de svåraste också. Några små ledtrådar kan vara att nummer 6 är ett kortlivat 80-tals new wave-band med rötterna i ett betydligt mer känt 2-tone/skaband, nummer 11 är svenska synthare vars frontman även har ett mer välkänt synthband (Monika, du är så nära!) parallellt, 12 är ett relativt stort brittiskt synthband och nummer 13 är en up to date-filmkompositör...

---

Klas klarar skivan och nu är det bara tre ynkliga band/kompositörer kvar. Can you do it?

---

Okej, efter Monikas strålande comeback efterfrågar jag nu bara ett brittiskt new wave-band och en tyskfödd filmkompositör!

Etiketter: , ,

03 oktober 2007

Stjärnstoff

Åh, jag är nervös. Tänk om den suger? Vad gör jag då? Slår till första bästa biobesökare? Letar upp Matthew Vaughn och yxar ned honom? Skriver ett argt brev till Neil Gaiman och ber honom förklara sig? Antagligen ingetdera, men det är så otäckt när ens favoritförfattare filmatiseras. 'Skräckblandad förtjusning' har aldrig varit ett mer passande uttryck.

På fredag kommer den på bio, och jag kommer vara där.

Etiketter: , ,

Kom, klarhet

Fortfarande sjukt bäst, åh! Kan inte förstå hur resten av deras musik kan vara så... ja, i jämförelse dålig, mot just denna låt? Ofattbart.

In Flames - "Come Clarity". I love it.


Etiketter: ,

Lurad

Alltså, från och med nu tänker jag aktivt ogilla Sennheiser, och jag frånsäger mig härmed allt ansvar för att ha åsamkat några problem med mina hörlurar av sagda märke.

Mina anledningar är som följer: Mina lurar är av en modell som jag haft sedan kanske 2001-02 någon gång. Jag är inne på mitt tredje par av samma modell, fjärde av samma märke. Det första paret slutade funka i stereo och fick alltså skrotas, eftersom det skulle kostat för mycket att skicka dem till Sennheiser i Tyskland. Jag hade lyckats fastna med sladden ett flertal gånger så den ryckts loss, och förmodligen var detta anledningen till att glappet uppstod. Då jag gav upp mina första älskade lurar fick jag köpa en annan modell, eftersom försäljaren påstod att de slutat tillverka den jag haft innan.

Efter något år med den andra modellen lyckades jag fastna med sladden på nåt sätt så att den rycktes loss och även sönder, då denna modell inte hade löstagbar sladd som den första. Skrotar lurar nummer två, inser att jag är klantig och otursförföljd. Får veta att försäljaren bara svamlat och att den första modellen visst finns kvar, så jag köper mig ett nytt par.

Efter något år råkar jag trampa på dem så att plasten spricker, vilket föranleder att lurarna inte sluter tätt längre, utan sitter obekvämt och låter ojämnt. Får ett nytt par i julklapp 2006, skrotar par nummer tre.

Efter ett tag börjar det glappa i lurarna, så jag återanvänder sladden från par nummer tre och allt är frid och fröjd igen. Efter ytterligare några månader börjar även denna sladd att glappa, vilket gör att jag måste köpa en ny sladd. Allt funkar bra men jag bestämmer mig för att aldrig mer ta loss sladden ur vare sig
mp3-spelaren eller lurarna, för att undvika att glapp kan uppstå.

"I've had it up to HERE with the likes of you people!"

Därför är jag nu idag slutligen skitless på hela cirkusen med lurar, sladdar, glapp och monoljud, eftersom jag TROTS att jag alltså låtit sladden sitta bekvämt och stilla i, återigen upplevde glapp i ljudet. Den här gången var det dock inte nåt så simpelt som monoljud. Åh nej, alls icke; Idag fick jag uppleva att BASEN fasade bort titt som tätt. What. The fuck.

Ge mig nu alltså förslag på HÅLLBARA lurar av GOD kvalitet och inom rimlig prisnivå. Dessa kostar runt 700 pix och sitter väldigt skönt runt öronen, vilket är något jag eftersträvar med ett nytt par också. De måste vara relativt idiotsäkra så att klantskallar som jag kan hantera dem, och det ska helst inte läcka ut så mycket ljud från dem heller.

Etiketter: , ,

02 oktober 2007

Hah (and then some)!

Etiketter: , ,

Helgen

Såhär snygg var jag i lördags. Kolla mina donnor liksom! Jag får de bästa brudarna när jag klär ut mig till karl. :D

Etiketter: , , ,

En extra anledning att gråta över löken

Note to self: Var inte så ivrig under lökhackandet nästa gång. Halva finget höll ju på att stryka med. Note to others: det gör skitont att skära sig djupt i fingret. Det känns ännu värre om det skvätter in löksaft i såret. Don't try this at home. No, seriousley.

Etiketter: ,